Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul iubirii: teama cea mai mare a zodiilor de Foc în relația de cuplu

Horoscopul iubirii: teama cea mai mare a zodiilor de Foc în relația de cuplu

Afişează o încredere de nezdruncinat în propria persoană, dar până și zodiile de Foc au propriile griji când vine vorba de relații. Iată de ce se tem aceștia.

Berbecului îi este teamă de momentul în care ar putea oferi mai mult decât primește, că doar el este cel care menține vie flacăra relației.

Într-adevăr, energia sa este molipsitoare pentru cei din jur și în general îi place să știe că este motorul care dă viața relației, dar până și el poate obosi.

Ar fi bine ca cel puțin uneori să își calce pe orgoliu și să ceară partenerului de viață să-i acorde atenția de care are nevoie și să se dedice relației la fel de mult.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Berbec

Grija cea mai mare a Leului într-o relație este că va ajunge să se simtă captiv și că nu îi va fi respectată libertatea de care are nevoie uneori.

Uneori ajunge față în față cu frica sa cea mare, pentru că are obiceiul de a se dărui în totalitate în relație pentru o perioadă, până când obosește, moment în care trebuie să simtă loialitatea partenerului și angajamentul său.

În astfel de clipe, are nevoie de timp pentru propriile răsfățuri și pentru relaxare.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Leu

Săgetătorul se teme că va pierde controlul în relație și partenerul îl va părăsi, dacă nu petrece destul de mult timp cu el. Uită de această frică, lăsându-se distras de marea sa pasiune – călătoriile și posibilitățile de a descoperi oameni noi și locuri inedite.

Ar fi bine să meargă împreună în aceste aventuri, pentru a nu slăbi legătura dintre ei și pentru a se simți ambii în siguranță.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Sagetator

Știi care este frica cea mai mare a zodiilor de Apă, Aer și Pământ?

Viziteaza magazinul online