Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

3 zodii pentru care DRAGOSTEA este totul

3 zodii pentru care DRAGOSTEA este totul

Este o mare diferență în modul cum iubește fiecare zodie, iar diferența poate fi văzută doar în relație cu celelalte zodii. S-au întâmplat destule cazuri când s-a văzut, fără urme de îndoială,

că unele zodii sunt mai înclinate spre partea amoroasă, pe când altele au excelat la alte capitole. Din tot spectrul zodiacal s-au remarcat 3 semne zodiacale care pot face orice relație de dragoste să pară o poveste fără sfârșit.

Săgetător

Persoane tandre, grijulii, nativii zodiei Săgetător sunt înconjurați de dragoste și emană dragoste prin toți porii. Persoana iubită este totul pentru ei și o venerează ca pe un zeu antic; vor face totul pentru a o proteja și niciodată nu se vor da în lături de la a-și arăta dragostea în orice situație.

Compatibilitate zodii

Nativii din Săgetător reprezintă partenerul perfect, lângă care nu te vei simți niciodată neglijat.

Rac

Sensibil, emotiv, extrem de protector, nativul zodiei Rac va fi întotdeauna cu ambii ochi pe partener, purtându-i de grijă. Chiar dacă uneori nu o arată, are o doză de gelozie pe care o ține sub control, fiind atent ca nimeni să nu intervină în apele sale. Nativii zodiei Rac iubesc mult și nu renunță ușor la persoana iubită.

Taur

Grija poate fi un sinonim pentru această zodie! Nativii zodiei Taur sunt grijulii cu persoana iubită, pasionali, inventivi. Încearcă pe cât posibil să spargă monotonia din viață, găsind noi metode de a face viitorul să arate frumos. Privesc viața cu optimism și nebunie și vă pot face să vă reîndrăgostiți de ei zilnic.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit