5 calități nebănuite ale nativului Săgetător. La o aspectare armonică, este partenerul ideal

18.NOIEMBRIE.2017
5 calități nebănuite ale nativului Săgetător. La o aspectare armonică, este partenerul ideal
Vezi care sunt calitățile care îl individualizează pe nativul Săgetător, făcându-l să fie extrem de plăcut. Nativii din semnul zodiacal al

Săgetătorului au calități care îi individualizează și îi fac să fie unici.

Săgetătorii sunt persoane valoroase, iar cei care au un prieten sau partener în această zodie pot să confirme felul plăcut de a fi al acestora, pofta de viață și dorința de a trăi fiecare zi din plin.

DE INTERES: Horoscop Săgetător 2018

Top 5 cu cele mai importante calități:

1. Sinceritatea

Fără îndoială cea mai mare calitate a acestui nativ. Un Săgetător niciodată nu va umbla cu minciuni și nu va încerca să pară ceea ce nu este. Săgetătorul îți va spune verde în față ceea ce gândește sau ceea ce îi place la tine. Chiar dacă uneori sinceritatea sa poate răni, felul în care acesta îți exprimă părerile nu poate să te facă să te superi pe el.

Loading...

2. Perspicacitatea

Un Săgetător autentic are darul nativ de a ști de la prima vedere dacă cineva îi este sau nu pe plac. Pentru el cu siguranță prima părere contează, o părere pe care cu greu și-o va schimba. Perspicacitatea sa se reflectă și în felul în care relaționează cu ceilalți, are mintea ”ascuțită” și știe cum să reacționeze cu brio în orice situație.

3. Sociabilitatea

Dacă este un lucru pe care îl adoră Săgetătorul, acela este, fără îndoială, să socializeze, să stea de vorbă, la povești, ce-i drept, uneori cam mult. Îi plac la nebunie petrecerile, jocurile de noroc, călătoriile, orice loc în care poate socializa, unde poate cunoaște oameni noi și lega cu aceștia relații de prietenie.

4. Curiozitatea

Săgetătorul se simte atras de domeniile oculte, tocmai pentru că este o persoană foarte, foarte curioasă. Spiritualitatea, religiile, filosofia, istoria reprezintă subiecte de maxim interes, pe care este dornic să le cunoască, să le cunoască secretele. Este o persoană pasionată de tot ceea ce este mister, îi plac surprizele, agitația. Cu siguranță nu te vei plictisi lângă un Săgetător, te va lua cu el peste tot prin lume, să descoperiți împreună lucruri noi și interesante.

5. Imprevizibilitatea

Dacă te vei îndrăgosti de ceva anume la nativul Săgetător este imprevizibilitatea de care dă dovadă indiferent de vârstă sau de circumstanțe. Are darul de a te face să îți dorești să fii cât mai mult în compania lui, pentru că mereu te va uimi cu câte o idee care i se năzare lui pe moment. Șite cum să facă o persoană să se simtă apreciată, iubită, într-un mod diferit și la care nici nu te gândești.

Săgetătorul este un partener ideal, trebuie doar să știi cum să-l apreciezi.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
1586
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.