Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Ei sunt campioni la fidelitate – femeia si barbatul zodiacului care nu inseala

Ei sunt campioni la fidelitate – femeia si barbatul zodiacului care nu inseala

Multe se pot spune despre oameni luând în calcul influența astrelor, inclusiv care le sunt tendințele în cuplu. Cel mai fidel bărbat și cea mai fidelă femeie.

La capitotul fidelitate, masculul care conduce detașat este Racul. Este un familist convins și genul de bărbat care oferă mai mult decât primește, care se implică activ în relație și care face totul pentru partenera sa de cuplu și pentru familie.

Nativul Rac adoră să petreacă mult timp alături de persoana iubită – de preferat în intimitatea casei sau la o cină romantică în oraș. Petrecerile extravagante nu sunt pe gustul său și nici locurile zgomotoase. Îi place să muncească pentru tot ce are și mai ales pentru confortul familiei sale.

Este empatic, iubește cu toată ființa sa și suferă la fel de mult dacă este trădat. Urăște minciuna și oamenii care îl consideră naiv. Dacă simte că este mințit, înainte de a face vreun reproș strânge dovezi, pentru că nu ar acuza pe nimeni pe nedrept.

Compatibilitate zodii

Din tabăra femeilor zodiacului, cea mai fidelă este nativa Săgetător. Într-adevăr este foarte geloasă, vulcanică și posesivă, dar cu aceeași pasiune cu care își apără relația își apără și loialitatea.

Îi este ușor să se impună în fața bărbaților, să le câștige respectul și admirația. Este femeia pe care și-ar dori-o oricine aproape – loială, inteligentă, implicată și senzuală.

Își alege cu mare atenție bărbatul pe care să îl primească în viața ei, dar în momentul în care s-a decis cu greu ar putea să o facă cineva să se răzgândească. Este o adevărată zeiță în pat și pare că-i citește gândurile și dorințele partenerului de viață.

Cele două zodii merită tot respectul, pentru că se spune că „Fidelitatea este încoronarea tuturor celorlalte virtuţi umane” (Giuseppe Mazzini).

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit