Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Horoscopul iubirii: Cum să recucereşti inima bărbatului în zodie de Aer

Horoscopul iubirii: Cum să recucereşti inima bărbatului în zodie de Aer

Firi cu un talent deosebit pentru oratorie, nativii acestor zodii pun mare accent pe cuvinte. Alegându-le pe cele potrivite, poţi să-l faci să uite și de cele mai mari supărări.

Bărbatul Gemeni este genul de persoană care nu ţine supărarea în suflet, fără a scoate un cuvânt, ba chiar dimpotrivă, vorbeşte continuu despre modul în care i-ai greşit şi despre cum l-ai făcut să se simtă.

Trebuie să îi demonstrezi că îţi pare rău, că regreţi ce i-ai făcut, să apelezi la cele mai bune trucuri ale tale în arta seducţiei, să fii atrăgătoare, irezistibilă, exact la fel ca atunci când l-ai cucerit prima dată.

Chiar dacă este foarte schimbător şi trece uşor de la o stare la alta, iubirea nativului Gemeni nu dispare de la o zi la alta şi cel mai bun mod de a-i aminti sentimentele pe care ţi le poartă este o partidă bună în pat.

Best seller

Bărbatul Balanţă este sensibil, romantic şi ţine enorm la imaginea sa în societate. În acelaşi timp, nu suportă oamenii care se victimizează sau care încearcă să fugă de responsabilitatea propriei greşeli aruncând-o asupra lui.

Dacă ai tendinţa să faci asta, fă tot posibilul să te abţii.

Evită să pui accentul pe circumstanţele atenuante, pentru că aşa îl determini să te uite pentru totdeauna. În schimb, dacă îţi asumi greşelile, este capabil să facă orice compromis de dragul tău.

Bărbatul Vărsător adoră persoanele corecte şi loiale. Evită să-l dezamăgeşti, pentru că rareori poate trece peste o astfel de suferinţă, oricât de mult ai încerca să-l recucereşti.

Iți recomandăm

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să îţi recunoşti vina. Apoi, poate fi de mare ajutor o persoană în care el are încredere, dacă ea este de partea ta şi încearcă să îl convingă să dea uitării supărarea.

Atrologul ZODIACOOL vă aminteşte că „O singură clipă de împăcare este mai de preţ decât o viaţă întreagă de prietenie.” (Gabriel Garcia Marquez – „Un veac de singurătate”)
 

Viziteaza magazinul online