Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul dezamăgirii: Cum alungă iubirea zodiile de Apă

Horoscopul dezamăgirii: Cum alungă iubirea zodiile de Apă

Schimbătoarele și romanticele zodii de Apă pot alunga iubirea într-o clipă dacă nu sunt atente la aceste aspecte! Racul are tendința de a fi extrem de îngăduitor cu partenerul.

Poate părea că nu e nimic în neregulă aici, dar prea multă libertate poate părea în ochii jumătății indiferență, iar de aici până la a căuta pasiunea în alt pat nu este decât un pas.

Racul iubește din toată inima, nu se sfiește să o arate, face oricâte compromisuri este nevoie și acordă încredere oarbă partenerului de viață.În același timp, îi lipsește încrederea în propria persoană și are nevoie constantă de dovezi de iubire.

La polul opus, Scorpionul este unul dintre cele mai posesive semne zodiacale. Pur și simplu, nu poate avea încredere totală în nimeni, chiar dacă sentimentele sunt foarte puternice de ambele părți și are alături o persoană întru totul devotată.

Poate distruge relația cu scenele de gelozie, suspiciunile sufocante, crizele de nervi din senin și momentele în care acaparează timpul partenerului, ținându-l ca într-o cușcă (aurită, ce-i drept, dar tot cușcă).

Nativul Pește sare de la o stare la alta, de la o extremă la alta, cu o rapiditate greu de urmărit. Cu greu poate să se obișnuiască cineva cu firea sa schimbătoare – acum distantă, în următoarea secundă sufocantă.

În plus, vrea ca partenerul să se muleze pe dorințele și preferințele sale, așa cum încearcă și el să facă, astfel încât să fie androginul reîntregit.

Descoperă cum alungă iubirea și zodiile de Aer, Foc și Pământ!

Viziteaza magazinul online