HOROSCOP pe județele țării. Surprize mari pentru locuitorii din unele județe ale României în luna Mai 2019

HOROSCOP pe județele țării. Surprize mari pentru locuitorii din unele județe ale României în luna Mai 2019

Munca lor valorează aur în luna Mai 2019, însă apar probleme grave în sănătate pentru cei din județul Iași, schimbări bruște în viață pentru cei din

București. Nu trebuie să ne schimbăm cetățenia pentru a avea succes pe plan profesional și financiar.

Locuitorii României au șanse egale cu cei din Uniunea Europeană pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Totul este să ne acordăm acțiunile cu energiile astrale lunare. De exemplu, să mergem la un interviu într-o lună potrivită, să începem o afacere nouă la momentul potrivit.

Astrologul ZODIACOOL împreună cu maestrul feng shui ZODIACOOL vă prezintă legătura dintre energia astrală lunară și șansele de îmbogățire, însănătoșire. De asemenea, în cele ce urmează veți afla care sunt județele din România în care vor apărea șanse reale de căsătorie pentru locuitorii acestora.

2205
5.00
SHARE

Iată cum este distribuită energia astrală lunară în cele 9 zone ale țării, în luna Mai 2019:

harta-romaniei-stele-zburatoare

Numerele de la 1 la 9 reprezintă nouă tipuri de energii. Aceste nouă tipuri de energii ne influențează viața. Să vedem care sunt județele cele mai favorizate în perioada 6 mai – 5 iunie 2019:

1 -Timiș, Hunedoara, Arad, Caraș-Severin: noroc în competiții, reușite pe plan financiar și profesional, sunt favorizate noile începuturi, sunt încurajate schimbările pozitive în viață. Lucrurile se vor desfășura cu repeziciune, locuitorii acestor județe vor găsi soluții potrivite pentru problemele lor, vor implementa noi strategii.

2 - Iași, Botoșani: risc de boli, probleme în mariaj și în parteneriatele de afaceri (întârzieri, amânări etc.). Lucrurile se vor desfășura într-un ritm foarte lent, vor fi ratate unele oportunități din pricina fricii de a lua decizii, ezitare.

Astrologul ZODIACOOL împreună cu maestrul feng shui ZODIACOOL vă prezintă legătura dintre energia astrală lunară și șansele de îmbogățire, însănătoșire. De asemenea, în cele ce urmează veți afla care sunt județele din România în care vor apărea șanse reale de căsătorie pentru locuitorii acestora.

4 - Suceava, Bistrița Năsăud, Maramureș, Neamț, Cluj: se va amplifica norocul în carieră în rândul locuitorilor acestor județe, succes pe plan sentimental (căsătorie, dragoste la prima vedere etc.).

5 - Mehedinți: locuitorii din acest județ este posibil să se confrunte cu situații cu risc major, vor reapărea unele probleme grave în sănătate care în trecut au fost trecute cu vederea în ultima perioadă. Nu sunt încurajate noile investiții, se recomandă orientarea spre activități de rutină.

6 - Vaslui, Vrancea, Galați, Tulcea, Brăila, Buzău, Bacău: aceste județe sunt tranzitate de energia norocului divin, sunt posibile schimbările pozitive în viață, va crește dorința de a merge în călătorii. Cei care locuiesc în străinătate vor simți acum nevoia de a se reîntoarce acasă sau de a-i ajuta și mai mult pe cei de acasă. În afaceri, se vor găsi soluții potrivite pentru rezovarea unor probleme mai vechi. Totul va decurge în mod armonios și echilibrat.

7 - Constanța, Călărași, Ialomița: aici se semnalează o energie care predispune la accidente, furturi, complicații în viață, va crește riscul de infidelitate, apariția unor boli cu transmitere.

8 - Brașov, Covasna, Sibiu, Argeș, Alba, Harghita, Vâlcea, Mureș: munca locuitorilor din aceste județe valoarează aur în acestă lună. Noroc de bani, bogăție, șanse mari de a obține reușite pe plan financiar.

9 - Bihor, Sălaj, Satu Mare: aceste județe vor fi tranzitate de energia care predispune la popularitate, faimă, recunoașterea meritelor. Însă acest tip de energie, atunci când este distribuită în zona de Nord-vest a țării poate aduce și probleme în familie, risc major de pierdere a reputației, neînțelegeri între copii și părinți.

Teoria din spatele acestor concluzii:

Din punctul de vedere al astrologiei chineze – formula stelelor zburătoare, harta României se împarte în nouă zone în care se distribuie energii diferite de la o lună la alta. Aceste zone au legătură cu punctele cardinale principale și secundare. Prin urmare, orașele din fiecare din cele nouă zone din România vor fi tranzitate în fiecare lună de energii diferite, de aceea norocul locuitorilor din aceste orașe se schimbă de la o lună la alta.

Informațiile de mai sus se referă la perioada 6 mai – 5 iunie 2019 și sunt conforme cu calendarul chinezesc tradițional solar și împărțirea pe 9 zone energetice a hărții administrative a României.

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!