HOROSCOP pe județele țării. Surprize mari pentru locuitorii din unele județe ale României în luna Mai 2019

30.APRILIE.2019
HOROSCOP pe județele țării. Surprize mari pentru locuitorii din unele județe ale României în luna Mai 2019
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pexels.com
Munca lor valorează aur în luna Mai 2019, însă apar probleme grave în sănătate pentru cei din județul Iași, schimbări bruște în viață pentru cei din

București. Nu trebuie să ne schimbăm cetățenia pentru a avea succes pe plan profesional și financiar.

Locuitorii României au șanse egale cu cei din Uniunea Europeană pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Totul este să ne acordăm acțiunile cu energiile astrale lunare. De exemplu, să mergem la un interviu într-o lună potrivită, să începem o afacere nouă la momentul potrivit.

Astrologul ZODIACOOL împreună cu maestrul feng shui ZODIACOOL vă prezintă legătura dintre energia astrală lunară și șansele de îmbogățire, însănătoșire. De asemenea, în cele ce urmează veți afla care sunt județele din România în care vor apărea șanse reale de căsătorie pentru locuitorii acestora.

Loading...

Iată cum este distribuită energia astrală lunară în cele 9 zone ale țării, în luna Mai 2019:

harta-romaniei-stele-zburatoare

Numerele de la 1 la 9 reprezintă nouă tipuri de energii. Aceste nouă tipuri de energii ne influențează viața. Să vedem care sunt județele cele mai favorizate în perioada 6 mai – 5 iunie 2019:

1 -Timiș, Hunedoara, Arad, Caraș-Severin: noroc în competiții, reușite pe plan financiar și profesional, sunt favorizate noile începuturi, sunt încurajate schimbările pozitive în viață. Lucrurile se vor desfășura cu repeziciune, locuitorii acestor județe vor găsi soluții potrivite pentru problemele lor, vor implementa noi strategii.

2 - Iași, Botoșani: risc de boli, probleme în mariaj și în parteneriatele de afaceri (întârzieri, amânări etc.). Lucrurile se vor desfășura într-un ritm foarte lent, vor fi ratate unele oportunități din pricina fricii de a lua decizii, ezitare.

3 - București, Ilfov, Giurgiu, Ialomița, Olt, Dolj, Dâmbovița: În viața locuitorilor din aceste județe vor apărea schimbări bruște în viață, dar nu în bine, apare risc crescut de gelozie, probleme în relații, litigii, agresivitate amplificată, risc de certuri. Situațiile vor fi instabile.

4 - Suceava, Bistrița Năsăud, Maramureș, Neamț, Cluj: se va amplifica norocul în carieră în rândul locuitorilor acestor județe, succes pe plan sentimental (căsătorie, dragoste la prima vedere etc.).

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
1260
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli
Persoana care are KUA 7 pare vulnerabilă la prima vedere, dar în sinea ei este la fel de
Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflată pe sectorul zodiei care gurvernează anul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.