HOROSCOP pe județele țării. Surprize mari pentru locuitorii din unele județe ale României în luna Mai 2019

30.APRILIE.2019
HOROSCOP pe județele țării. Surprize mari pentru locuitorii din unele județe ale României în luna Mai 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pexels.com

Munca lor valorează aur în luna Mai 2019, însă apar probleme grave în sănătate pentru cei din județul Iași, schimbări bruște în viață pentru cei din

București. Nu trebuie să ne schimbăm cetățenia pentru a avea succes pe plan profesional și financiar.

Locuitorii României au șanse egale cu cei din Uniunea Europeană pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Totul este să ne acordăm acțiunile cu energiile astrale lunare. De exemplu, să mergem la un interviu într-o lună potrivită, să începem o afacere nouă la momentul potrivit.

Astrologul ZODIACOOL împreună cu maestrul feng shui ZODIACOOL vă prezintă legătura dintre energia astrală lunară și șansele de îmbogățire, însănătoșire. De asemenea, în cele ce urmează veți afla care sunt județele din România în care vor apărea șanse reale de căsătorie pentru locuitorii acestora.

Iată cum este distribuită energia astrală lunară în cele 9 zone ale țării, în luna Mai 2019:

harta-romaniei-stele-zburatoare

Numerele de la 1 la 9 reprezintă nouă tipuri de energii. Aceste nouă tipuri de energii ne influențează viața. Să vedem care sunt județele cele mai favorizate în perioada 6 mai – 5 iunie 2019:

1 -Timiș, Hunedoara, Arad, Caraș-Severin: noroc în competiții, reușite pe plan financiar și profesional, sunt favorizate noile începuturi, sunt încurajate schimbările pozitive în viață. Lucrurile se vor desfășura cu repeziciune, locuitorii acestor județe vor găsi soluții potrivite pentru problemele lor, vor implementa noi strategii.

2 - Iași, Botoșani: risc de boli, probleme în mariaj și în parteneriatele de afaceri (întârzieri, amânări etc.). Lucrurile se vor desfășura într-un ritm foarte lent, vor fi ratate unele oportunități din pricina fricii de a lua decizii, ezitare.

3 - București, Ilfov, Giurgiu, Ialomița, Olt, Dolj, Dâmbovița: În viața locuitorilor din aceste județe vor apărea schimbări bruște în viață, dar nu în bine, apare risc crescut de gelozie, probleme în relații, litigii, agresivitate amplificată, risc de certuri. Situațiile vor fi instabile.

4 - Suceava, Bistrița Năsăud, Maramureș, Neamț, Cluj: se va amplifica norocul în carieră în rândul locuitorilor acestor județe, succes pe plan sentimental (căsătorie, dragoste la prima vedere etc.).

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.