Horoscop DECEMBRIE: Stele bune luna are pentru 4 semne zodiacale chinezești

02.DECEMBRIE.2017
Horoscop DECEMBRIE: Stele bune luna are pentru 4 semne zodiacale chinezești

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Ești Bivol, Șarpe sau Tigru, Mistreț? Previziunile lunii decembrie 2017 pe dragoste, bani și sănătate. În prima decadă a lunii decembrie 2017 suntem

influențați de zodia Mistreț, în decadele 2 și 3 ale lunii, de zodia Șobolan

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Horocopul lunii decembrie pentru semnele zodiacului chinezesc Bivol, Șarpe sau Tigru, Mistreț:

BIVOL
Problemele de sănătate, grijile și durerile de stomac resimțite spre finalul lunii noiembrie se vor estompa după 7 decembrie, când energia victoriilor parcă vă dă aripi și veți simți că puteți să vă îmbunătățiți situațiile pe plan profesional, să faceți noi planuri. La acest val de energie pozitivă va contribui și alianța pe care o faceți cu zodia Șobolan, prietenul vostru secret. Nu neglijați planul amoros, pentru a nu lăsa loc de bănuieli, infidelitate.
Zile nefavorabile: 1, 7, 10, 16, 19, 28 decembrie
Remedii pentru luna decembrie Bivol

Loading...

ȘARPE
Necazurile din dragoste nu vă vor lăsa timp liber pentru distracții, afaceri. Încercați să fiți cât mai corecți cu cei dragi, pentru a nu le cauza suferință. Pe plan financiar, nu vă grăbiți să faceți noi investiții, mai ales până pe 7 decembrie, deoarece există riscul de a pierde banii. Nu veți găsi mentori dispuși să vă susțină, din pricina ciocnirii pe care o suferiți cu zodia lunară a Mistrețului. Lucrurile se vor mai liniști după ce steaua norocului divin va intra în casa zodiei voastre, adică după 7 decembrie, dar nu complet. Răcelile de sezon vă vor pune probleme, nas înfundat, sinuzită, amigdalită.
Zile nefavorabile: 3, 6, 12, 15, 21, 23, 29
Remedii pentru luna decembrie Șarpe

TIGRU
Relația de cuplu va intra pe un făgaș normal, veți scăpa de energia de boală pe care v-a adus-o steaua 2 în luna noiembrie și veți dobândi echilibru pe plan emoțional. Începând cu 7 decembrie, acordați mai multă atenție cuplului, serilor romantice, pentru ca Sărbătorile de Iarnă să vă găsească cu inima împăcată. În afaceri vor apărea rezultatele acțiunilor începute încă din luna mai, poate că veți reuși să acoperiți unele pierderi din luna august. Atenție la sănătatea rinichilor, nu stați în frig.
Zile nefavorabile: 1, 7, 10, 16, 19, 28 decembrie
Remedii pentru luna decembrie Tigru

MISTREȚ

Relațiile s-ar putea să intre pe un făgaș normal, să vă petreceți Sărbătorile alături de cei dragi. Burlacii de vârstă medie au șanse mari să-și găsească perechea potrivită, datorită energiei benefice adusă de steaua 8. Pe plan profesional, după 7 decembrie sunt posibile câștiguri financiare neașteptate sau vi se oferă oportunități legate de carieră, poate să vă schimbați domeniul de activitate. În special la începutul lunii decembrie, evitați aglomerațiile din magazine, cinematografe, vizitele la persoane bolnave, deoarece vă puteți molipsi de boli. Problemele digestive, balonările pot apărea datorită consumului exagerat de... bunătăți.
Zile nefavorabile: 4, 8, 14, 17, 27, 30
Remedii pentru luna decembrie Mistreț

Sursa foto: programarivm.com

loading...
2892
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2020: Balanță bani: nativii Balanță, în anul 2020 trebuie să facă un echilibru
Iubește cu patimă, știe cum să-și ascundă șiretenia, cu multă eleganță și naturalețe,
Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
DE INTERES
PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.