HOROSCOP 02 septembrie 2018: E timpul numai bun pentru... Horoscop: duminică

02.SEPTEMBRIE.2018
HOROSCOP 02 septembrie 2018: E timpul numai bun pentru... Horoscop azi: duminică

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil ZODIACOOL

HOROSCOP 02 septembrie 2018: E timpul numai bun pentru o renovare. O sumă neașteptată de bani sau un ajutor de la cei dragi este pe cale să apară. Află ce

rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!. Horoscop 02 septembrie 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
Se deschid noi perspective, apare un potențial de semnare a unui nou contract, vești despre bani, locul de muncă. Încercați să nu inițiați o acțiune dacă nu vă avantajează, cereți și opinia partenerului. El vă poate determina să vă focusați pe ceea ce vă doriți să obțineți.

HOROSCOP Taur
O posibilă provocare apare în sfera afectivă și amoroasă, se poate observa o dorință de a te retrage în zona ta de confort, pentru a medita asupra stării de a fi iubit. Starea generală este de conflict interior, vei oscila între a spune ceea ce ai pe suflet sau nu. Cel mai probabil, vei alege pe baza impulsului de moment.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Partea sentimentală ocupă un loc aparte în această zi marcată de iubire, prin urmare o să dorești să-ți impresionezi partenerul într-un mod creativ, ingenios, discret, aștepți ca acest efort să fie răsplătit cu multe complimente. Ziua se ocupă îndeosebi de conflictul interior, încearcă să nu mai judeci pe alții.

HOROSCOP Rac
Optimismul tău este astăzi contagios. Soluțiile pe care le găsești în mod spontan te fac un bun motivator pentru cei dragi, care posibil că traversează o perioadă dificilă. La locul de muncă, sunt șanse să apară tensiuni cu șefii dar acestea se vor diminua rapid, dacă vei acționa cu mai mult calm.

HOROSCOP Leu
Stresul profesional începe să se resimtă și apare dorința de relaxare. Astăzi vei simți să petreci mai mult timp alături de cei dragi, de copii, ceva din exterior te va pune pe gânduri, poate vei vedea unele cazuri marcante, iar recunoașterea față de Univers este în această zi necesară. Universul îți trimite azi mai multe mesaje subtile.

HOROSCOP Fecioară
O zi dominată de o stare proastă de dispoziție. Se pare că treci printr-o perioadă grea, care îți afectează gândirea și acțiunile pe care le faci. Mândria pe care o afișezi în public, în special prin comunicare, te afectează în cadrul unui eveniment la care vei participa. Exprimă-ți ideile cu mai multă modestie.

HOROSCOP Balanță
Sănătatea nu pune probleme în această zi, dar dacă te știi cu o boală cronică sau dacă ești dependent de unele vicii, s-ar putea ca acestea să se agraveze, din pricina faptului că nu lași emoțiile negative să se elimine. Tot din această cauză, s-ar putea să te confrunți cu o stare acută de nervozitate, încearcă să dai dovadă de autocontrol.

HOROSCOP Scorpion
Atenție la tendința de a monopoliza discuțiile, ți-ai putea pierde o mare parte din energia vitală printr-un discurs necontrolat. Pentru a-ți mări șansele de reușită păstrează-ți secrete planurile de viitor ce vizează planul profesional, nu este exclus ca cei din anturaj să privească cu invidie ideile tale creative.

HOROSCOP Săgetător
Azi te comporți mai pasional, instinctele se accentuează, dar ar fi bine să ții cont și de preferințele partenerului pentru a nu fi privit cu suspiciune. Nu este cazul să mergi azi de la o extremă la alta. Chiar dacă nu îți este frică de nimic și de nimeni, totuși ai grijă să nu devii ostil, pentru a nu oferi motive de gelozie.

HOROSCOP Capricorn
Un eveniment neașteptat îți aduce o experiență reușită pe plan profesional, care îți amplifică încrederea în tine și atrage schimbări pozitive în viața ta. Pe de altă parte, relațiile extraconjugale nu sunt avantajate de astre, atenție căci totul se va afla foarte repede, mai ales dacă scenariul se petrece la locul de muncă.

HOROSCOP Vărsător
Ai noroc că intuiția funcționează azi la cote maxime, poate că tocmai acele experiențe pe care le-ai trăit pe parcursul vieții sunt sursa acestor învățături, pe care ai putea acum să le pui în practică pentru a face schimbări pozitive în viața ta. Vei fi dornic de a face un sacrificiu și pentru cel drag, numai că acestea nu va apreciat, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

HOROSCOP Pești
Starea generală a zilei este de conflict interior. Vei oscila între a spune ceea ce ai pe suflet sau nu, între a investi acum sau mai târziu, între a fi de partea partenerului sau a rudelor, între copii și soț. Cel mai probabil, vei alege pe baza impulsului de moment, însă ai putea apela la un membru din familie mai în vârstă să te ajute cu intuiția și experiența sa de viață, pentru ca la finalul zilei să te simți împăcat cu tine.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru dragoste, căsătorie și relații: Orice ar face, în
Cel mai important număr din numerologie care se găsește în data nașterii. Cifra destinului

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.