HOROSCOP 01 august 2018: Dorință de afirmare, dar... Horoscop: miercuri

01.AUGUST.2018
HOROSCOP 01 august 2018: Dorință de afirmare, dar... Horoscop azi: miercuri

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil Zodiacool

HOROSCOP 01 august 2018: Dorință de afirmare, dar lipsă de motivare. Șefii nu observă performanțele din ultima vreme și nu deschid discuții referitoare la

promovare. Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!. Horoscop 01 august 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
Tendința de a da curs glumelor cu tentă amoroasă de la locul de muncă atrage riscul tentației de a merge mai departe pentru a demonstra că poți. Romantismul se poate pierde odată cu agresivitatea cu care riști să surprinzi neplăcut partenerul. Fii calm dacă nu vrei să aprinzi o ceartă de mari proporții. Se recomandă prudență în alegeri.

HOROSCOP Taur
În relațiile cu cei de la serviciu sau din afaceri te poți aștepta la bună înțelegere în această zi cu influx astral benefic. Totuși, nu lăsa succesul să te facă să întârzii acasă, pentru a evita o ceartă cu persoana iubită. Sănătatea nu pune probleme majore astăzi, însă te poți confrunta cu o ușoară durere de cap din cauza oboselii.

HOROSCOP Gemeni
Vei fi pus în unele situații nefavorabile, dar se impune să fii sincer cu propria persoană, să conștientizezi dacă meriți ceea ce ți se oferă. Șefii vor auzi de la ceilalți colegi de muncă de eforturile pe care le depui suplimentar. De ce să nu încerci să fii mai dur și să îți ceri drepturile?

HOROSCOP Rac
Chiar dacă îți dorești ca ceea ce ți-ai propus inițial să nu se schimbe, este recomandat să lași de la tine. Se pare că stabilitatea financiară pe care o cauți este astăzi de negăsit. Totuși, pe seară ai șanse să te bucuri de romantism și armonie în familie.

HOROSCOP Leu
Dacă în ultima perioadă ai intrat într-o relație problematică, extraconjugală sau toxică, acum se pare că trebuie să faci ordine în suflet. Nu îți va fi greu, întrucât celălalt dorește să inițieze un dialog bazat pe respect și afectivitate. Nu-ți mai fie teamă să-ți deschizi sufletul, acesta nu va încearca să profite de bunătatea ta.

HOROSCOP Fecioară
Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, acesta poate însă va fi necesar un examen pentru a ocupa postul dorit. Nu trebuie să îți faci probleme, deoarece vei face față. Nevoia de a-ți consuma surplusul de energie te poate face să-ți dorești să-ți testezi limitele, dar nu te grozăvi, deoarece riscul de accidente este crescut și te poți răni grav.

HOROSCOP Balanță
Ziua de astăzi aduce o umbră de tristețe, se pare că cineva din partea rudelor încearcă să profite de bunătatea ta. Pe de altă parte situațiile de criză te stimulează să-ți lărgești orizontul gândirii. În final vei da dovadă de siguranță și încredere în forțele proprii, și nu vei risca să îi lași pe alții să te manipuleze.

HOROSCOP Scorpion
Posibil să te confrunți cu dorința de a investi banii acumulați: în renovarea casei, repararea mașinii, dezbaterea unei moșteniri. Toate demersurile de astăzi vizează familia. Însă nu este exclus să intervină și posibile încurcături pe plan financiar, motiv pentru care nu te simți mulțumit de performațele tale pe plan profesional.

HOROSCOP Săgetător
Nu fabula și nu fi posesiv. Faptul că ai tendința să exagerezi în ceea ce faci îi poate plictisi și obosi atât pe prieteni, cât și pe persoana apropiată ție. Ține cont de faptul că lucrurile devin mult mai frumoase atunci când vine vorba de dragoste și apreciere reciprocă.

HOROSCOP Capricorn
În sfera profesională, daca nu îți impui să-ți temperezi nervozitatea, există riscul de a fi penalizat pentru că nu termini la timp sarcinile de lucru. Pe seară, se pare că vei auzi unele vești despre prieteni, cineva îți poartă pică sau se străduiește să îți ia locul la muncă, însă momentan nu te vei confrunta pe nimeni, ci vei aștepta momentul potrivit.

HOROSCOP Vărsător
Astăzi te vezi pus în situații noi, trebuie să înveți să cercetezi, să susții examene pentru a obține o poziție, un post, un job. La capitolul afectiv, s-ar putea să manifești dorința să ieși să te distrezi, vei fi susținut de Univers, chiar ai șanse mari să faci o impresie bună, să vrăjești pe cineva să se îndrăgostească de tine.

HOROSCOP Pești
În urma unui dialog cu o persoană înțeleaptă se pare că te vei obișnui cu noile cerințe de la locul de muncă, te vei arăta dispus să accepți că restricțiile și disciplina pot să ofere și ele satisfacții. În altă ordine de idei, programul încărcat de la locul de muncă poate să aducă o distanțare față de copii, familie, însă în zilele următoare vei încerca să corectezi acest neajuns.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.