Cu ce ne îmbrăcăm în prima zi din an în funcție de zodie. Fericire în culori, cum să începi anul cu bine

30.DECEMBRIE.2018
Cu ce ne îmbrăcăm în prima zi din an în funcție de zodie. Fericire în culori, cum să începi anul cu bine

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:us.123rf.com

Nativii care vor auzi numai de bine în acest an și cei care nu vor ști pe unde să se ascundă pentru a scăpa de ghinion. Cum să beneficiezi de noroc cu carul

încă din prima zi a anului. Lasă Universul să vadă ceea ce-ți dorești și reușitele se vor ține lanț. Norocul este orb, însă chiar și așa pe unii nativi îi nimerește din plin. Pentru alții șansele de reușită abia se întrevăd, însă nu trebuie să-și piardă speranța, există soluții de a transforma ghinionul în noroc cu ajutorul culorilor. Chiar din prima zi a anului 2019 este recomandat să ne setăm intențiile.

Trebuie să facem o listă cu priorități, iar pentru a reuși în noul an, ar fi bine să ne folosim de energia culorilor. Astfel, dacă vom alege să purtăm haine în anumite combinații de culori, vom beneficia de mai mult succes pe plan financiar, profesional, sentimental.

Loading...

Berbec
Nu vă mai încăpeți în piele de bucurie, pășiți cu dreptul în noul an, vă numărați printre norocoșii horoscopului. Șansele de reușită pe toate planurile vor fi la cote maxime, însă din cauza faptului că primiți așa de multă energie pozitivă de la astre, s-ar putea să afișați un strop de aroganță, care ar putea duce la năruirea tuturor speranțelor într-o viață mai bună. Prin urmare, încercați să vă păstrați bunul simț, fiți vigilenți. Pentru a reuși să vă stabilizați starea emoțională, purtați haine în combinația alb cu galben, alb cu portocaliu sau albastru cu argintiu.

Taur
Veți simți că sunteți pe val, DA, acum este momentul potrivit să vă faceți planuri mărețe și să inițiați acțiuni pe cont propriu, ce țin de planul financiar. Pentru a reuși cu siguranță în ceea ce vă propuneți în noul an, v-ar putea ajuta să vă mențineți energia vitală la un nivel ridicat cu ajutorul energiei culorilor galben, portocaliu, ocru, cărămiziu, crem.

Gemeni
Sunteți favorizați de astre în special în ceea privește planul sentimental. Aici se prefigurează un an nou plin de declarații de dragoste, întâlnirea sufletului pereche, iar pentru ca totul să decurgă de la sine, fără gelozie și certuri pe teme sexuale, încercați să purtați combinația de culori alb cu roșu în prima zi din an. Iar pentru a atrage parteneriate de succes, ar fi bine să profitați de energia culorii violet în combinație cu argintiu.

Rac
Începeți noul an sub auspicii astrale favorabile reușitelor pe partea financiară, dar și sentimentală. Dacă în această zi vă doriți să programați oficializarea relației, să cereți partenera în căsătorie, Universul va fi de partea voastră și vă va crea condițiile necesare îndeplinirii acestui vis. Pe de altă parte, v-ați putea îmbunătăți norocul cu ajutorul energiei hainelor de culoare muștar, olive, galben argilos, poate în combinație cu alb, auriu sau argintiu.

Leu
Stop și de la capăt. Este o zi favorabilă noilor începuturi, cerurile se deschid și puteți capta binecuvântări cerești. Cereți ajutorul celor din jur și îl veți primi, aveți încredere în voi, totul va fi mult mai bine în noul an dacă veți amplifica acum optimismul și entuziasmul. Pentru aceasta, alegeți să purtați pe 1 ianuarie 2019 haine în combinația de culori alb cu crem, alb cu ocru sau galben cu portocaliu.

Fecioară
Veți crede că v-a pus Dumnezeu mâna în cap, acum se deschid noi oportunități pe plan sentimental și amoros. Încercați să ieșiți din starea de letargie cu care aveți tendința să vă identificați, detașati-vă de trecut și priviți cu mai multă deschidere afectivă spre noul an care începe acum. Optați pentru o vestimentație în culorile violet, turcoaz, verde smarald, pentru a spori carisma și a atrage atenția partenerului de viață.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop BALANȚĂ SĂNĂTATE 2019: La nivelul acestui capitol se va face dreptate în 2019, prin
Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.