Cu ce ne îmbrăcăm în prima zi din an în funcție de zodie. Fericire în culori, cum să începi anul cu bine

Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: us.123rf.com

Nativii care vor auzi numai de bine în acest an și cei care nu vor ști pe unde să se ascundă pentru a scăpa de ghinion

Cum să beneficiezi de noroc cu carul încă din prima zi a anului. Lasă Universul să vadă ceea ce-ți dorești cu adevărat și reușitele se vor ține lanț. Norocul este orb, însă chiar și așa pe unii nativi îi nimerește din plin. Pentru alții șansele de reușită abia de se întrevăd, însă nu trebuie să-și piardă speranța, există soluții simple de a transforma ghinionul în noroc cu ajutorul culorilor..

 

Chiar din prima zi a anului 2019 este recomandat să ne setăm intențiile, să facem o listă cu priorități, iar pentru a reuși în noul an, ar fi bine să ne folosim de energia culorilor. Astfel, dacă vom alege să purtăm haine în anumite combinații de culori, vom beneficia de mai mult succes pe plan financiar, profesional, sentimental.

Berbec
Nu vă mai încăpeți în piele de bucurie, pășiți cu dreptul în noul an, vă numărați printre norocoșii horoscopului. Șansele de reușită pe toate planurile vor fi la cote maxime, însă din cauza faptului că primiți așa de multă energie pozitivă de la astre, s-ar putea să afișați un strop de aroganță, care ar putea duce la năruirea tuturor speranțelor într-o viață mai bună. Prin urmare, încercați să vă păstrați bunul simț, fiți vigilenți. Pentru a reuși să vă stabilizați starea emoțională, purtați haine în combinația alb cu galben, alb cu portocaliu sau albastru cu argintiu.

Taur
Veți simți că sunteți pe val, DA, acum este momentul potrivit să vă faceți planuri mărețe și să inițiați acțiuni pe cont propriu, ce țin de planul financiar. Pentru a reuși cu siguranță în ceea ce vă propuneți în noul an, v-ar putea ajuta să vă mențineți energia vitală la un nivel ridicat cu ajutorul energiei culorilor galben, portocaliu, ocru, cărămiziu, crem.

Gemeni
Sunteți favorizați de astre în special în ceea privește planul sentimental. Aici se prefigurează un an nou plin de declarații de dragoste, întâlnirea sufletului pereche, iar pentru ca totul să decurgă de la sine, fără gelozie și certuri pe teme sexuale, încercați să purtați combinația de culori alb cu roșu în prima zi din an. Iar pentru a atrage parteneriate de succes, ar fi bine să profitați de energia culorii violet în combinație cu argintiu.

Rac
Începeți noul an sub auspicii astrale favorabile reușitelor pe partea financiară, dar și sentimentală. Dacă în această zi vă doriți să programați oficializarea relației, să cereți partenera în căsătorie, Universul va fi de partea voastră și vă va crea condițiile necesare îndeplinirii acestui vis. Pe de altă parte, v-ați putea îmbunătăți norocul cu ajutorul energiei hainelor de culoare muștar, olive, galben argilos, poate în combinație cu alb, auriu sau argintiu.

Leu
Stop și de la capăt. Este o zi favorabilă noilor începuturi, cerurile se deschid și puteți capta binecuvântări cerești. Cereți ajutorul celor din jur și îl veți primi, aveți încredere în voi, totul va fi mult mai bine în noul an dacă veți amplifica acum optimismul și entuziasmul. Pentru aceasta, alegeți să purtați pe 1 ianuarie 2019 haine în combinația de culori alb cu crem, alb cu ocru sau galben cu portocaliu.

Fecioară
Veți crede că v-a pus Dumnezeu mâna în cap, acum se deschid noi oportunități pe plan sentimental și amoros. Încercați să ieșiți din starea de letargie cu care aveți tendința să vă identificați, detașati-vă de trecut și priviți cu mai multă deschidere afectivă spre noul an care începe acum. Optați pentru o vestimentație în culorile violet, turcoaz, verde smarald, pentru a spori carisma și a atrage atenția partenerului de viață.

Balanță
Fiți pe fază, dacă veți participa azi la un eveniment în familie, s-ar putea să cunoașteți pe cineva nou, care v-ar putea ajuta să scăpați de unele probleme pe plan financiar. Însă din această colaborare ar putea ieși ceva neplăcut, respectiv o idilă care se va termina prost și vă va strica reputația. Pentru a fi siguri că acest lucru nu se petrece, purtați pe 1 ianuarie 2019 haine de culoare albă, aurie, argintie.

Scorpion
Aroganța v-ar putea costa scump la început de nou an. Lăsați pe altă zi mândria și toanele egoului, acum ar fi bine să vă focalizați pe ceea ce vă place mai mult, adică pe planul amoros. Se întrevăd experiențe incendiare în așternut, care pot rezolva unele frustrări din trecut. Totuși, nu exagerați cu nebunia în dormitor, purtați lenjerie intimă de culoare crem, albă, pentru a vă ține sub control dorințele și fanteziile.

Săgetător
Din păcate pentru voi, anul nu începe cu bine, aveți toate șansele ca voi sau partenerii de viață să calce strâmb în această zi. Cine știe, poate că ați făcut o pasiune ascunsă pentru cineva pe care l-ați cunoscut în seara de Revelion, însă nu este cazul să dați curs tentației, destul de repede totul ar putea ieși la suprafață, cu riscul de a vă pierde dragostea dintr-o relație de lungă durată. De aceea, încercați să purtați haine de culoare turcoaz, neagră, dar în niciun caz de culoare roșie.

Capricorn
Vreți nu vreți, semne... rele ziua are. După seara de Revelion nu este exclus să rămâneți cu ceva frustrări, iar gelozia să răbufnească. Cu toate acestea, dacă ați apela la o vestimentație bazată pe culorile alb, turcoaz, alb cu negru, argintiu cu bleumarin, ați putea evita situațiile neplăcute cu partenerul de viață.

Vărsător
Cu siguranță că anul începe pentru voi cu energii tumultoase. Veți rezista cu greu să nu vă certați cu partenerul, însă atenție, puteți rupe într-o secundă o relație de lungă durată dacă nu încetați să vă plângeți de milă. Poate că astăzi sunteți mai obosiți, însă ar fi bine să nu vă pierdeți încrederea în sine, pentru a nu vă afecta starea de bine. Încercați să apelați la o vestimentație bazată pe culoarea albă și veți dizolva energiile negative în mod instantaneu.

Pești
Vorbim acum despre zodia care riscă cel mai mult să piardă în dragoste la început de an 2019. Se prefigurează certuri de proporții din pricina infidelității, totuși încercați să analizați la rece situația, poate că partenerul doar a inițiat un flirt nevinovat, nu neaparat că a călcat strâmb. Acum Universul vă testează puterea de a ierta de dragul dragostei... și dacă veți scoate din garderobă și veți purta haine de culoare albastră, apele se vor liniști și vor intra pe un făgaș normal.

DE INTERES:
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,92  13
VOTURI
3576
3.92
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.