Descoperă care este misiunea fiecărei zodii în anul 2019

Descoperă care este misiunea fiecărei zodii în anul 2019

Din punct de vedere astral, anul 2019 vine cu provocări pentru fiecare dintre noi. Descoperă acum care este misiunea ta anul acesta în funcție de semnul

zodiacal. Nativul Berbec: Preia conducerea! A venit momentul să îți pui în valoare abilitățile de lider. Nativul Taur: Ajută pe cineva să revină pe calea cea bună! Poate că e vorba de o rudă ori de un prieten apropiat, dar are mare nevoie de sprijinul tău. Nativul Gemeni: Învață să te bucuri de fiecare clipă, de lucrurile simple și de timpul liber. Adu-ți aminte de copilărie!

Nativul Rac
Găsește-ți curajul să îți asumi o responsabilitate importantă, cum ar fi să ai un copil sau să botezi pe cineva!

Nativul Leu
Adu-ți aminte cât de multă forță are cuvântul! Exprimă-ți ideile, opiniile și sentimentele.

5150
4.50
SHARE

Nativul Fecioară
Restabilește-ți ordinea de care ai nevoie în sfera de viață de care nu ești mulțumit – fie că e acasă, fie că e la serviciu!

Nativul Balanță
Fă tot posibilul să aplanezi conflictul de la serviciu care te stresează atât de tare, mai ales că nimeni nu o poate face ca tine!

Nativul Scorpion
Depășește această greutate care îți apasă sufletul! Orice problemă poate fi rezolvată, oricât de grea ar părea la prima vedere.

Nativul Săgetător
Îndrăznește să îți îndeplinești visul pe care îl ai de atât de mult timp! E momentul oportun să găsești calea potrivită pentru a-l face realitate.

Nativul Capricorn
Ajută o persoană apropiată să ajungă la adevăratul său potențial! Poți fi mentorul care ți-ai dorit la un moment dat să ajungi. Sentimentul va fi excepțional!

Nativul Leu
Adu-ți aminte cât de multă forță are cuvântul! Exprimă-ți ideile, opiniile și sentimentele.

Sparge toate barierele pe care le întâlnești! Vei reuși să vezi că realitatea îți oferă mai multe posibilități dacă ai curajul să profiți de ele.

Nativul Pești

Iubește-te mai mult! A venit momentul să îți acorzi și ție atenție și să te pui pe primul loc, nu doar pe cei apropiați.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!