Cu ce să te îmbraci în luna Februarie 2019? Culori care ne protejează de complicații în dragoste

03.FEBRUARIE.2019
Cu ce să te îmbraci în luna Februarie 2019? Culori care ne protejează de complicații în dragoste

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Vezi ce culori ți se potrivesc în funcție de zodia chinezească, pentru ca dragostea să nu te ocolească. Cu toții încercăm să facem tot posibilul pentru a

spori norocul în viață. Pentru a face acest lucru mai ușor, ar fi bine să alegem haine de anumite culori, care ne ajută să fim în armonie cu ritmurile astrale. În luna Februarie 2019, cercul zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 8+2. Combinația de stele 8+2 sporește riscul de probleme în dragoste, certuri, complicații.

Pentru a scăpa de energia negativă, este simplu să folosim culorile, care au o energie puternică și se comportă ca remedii feng shui. Atunci când le folosim în funcție de zodia chinezească, vom beneficia de armonie și echilibru.

Loading...

Nativul Șobolan

Relația afectivă în cazul nativiului Șobolan va suferi de pe urma unui influx astral negativ în sectorul zodiilor. Totul poate pleca de la faptul că treburile nu vă merg așa cum ar trebui la muncă, banii nu sunt destui sau aveți o relație extraconjugală. În schimb, dacă ați opta pentru o vestimentație în combinațiile de culori albastru cu verde, negru cu verde, bleumarin cu roz prăfuit, șansele de a vă restabili echilibrul ar crește.

Nativul Bivol și Nativul Tigru

Cel mai bine ar fi să faceți încă de la începutul lunii un bilanț asupra vieții, să stabiliți ceea ce vă doriți de la relația de dragoste în perioada următoare. Pentru a preveni apariția situațiilor neașteptate, a stresului, ar fi bine să optați pentru o vestimentație în combinațiile de culori verde cu alb, bej cu alb.

Nativul Iepure

Comunicarea nu va fi punctul vostru forte în această lună, deși calmul vă este caracteristic, acum s-ar putea să simțiți că este necesar să dați curs certurilor, de unde să se ajungă la o posibilă ruptură, răceală între parteneri. Pe de altă parte, se prefigurează și intrarea într-o altă relație sau trecerea relației existente la un alt nivel. Încercați să nu vă răzbunați fără rost pe partener, optați pentru o vestimentație bazată pe alb, gri, argintiu.

Nativul Dragon și Nativul Șarpe

S-ar putea ca acum să realizați ce aduce bun în viața voastră flirtul fără rost. Dacă în ultima perioadă ați dezvoltat relații extraconjugale, vedem șanse mari ca în luna Februarie să iasă totul la suprafață. Veți fi puși în situația de a recunoaște adevărul, iar pentru ca totul să se termine cu o dulce împăcare, purtați haine de culoare bleumarin, albastru, violet, roz.

Nativul Cal

Dacă sunteți într-o relație care nu mai funcționează, vă confruntați cu multe certuri, acum este momentul să-i puneți punct. Se observă o tendință de a vă rupe de trecut, căutați să fiți într-o cu totul altă formă, să faceți schimbări majore. Ar fi bine să purtați cât mai des haine în culorile alb, crem, portocaliu pal, galben argilos, muștar, cărămiziu, pentru a rezolva într-un mod cordial tensiunile din relație.

Nativul Capră și Nativul Maimuță

În luna februarie vine momentul să vă concentrați atenția pe inițierea unor proiecte de anvergură în ceea ce privește planul financiar, însă stresul de la muncă poate să aducă și probleme în relații. Pentru a reuși să mențineți un echilibru între viața profesională și cea personală, ar fi bine să optați pentru o vestimentație bazată pe auriu, argintiu, accesorii din metale prețioase.

Nativul Cocoș

Se pare că acum veți primi de la Univers argumente solide, astfel încât să vă decideți să începeți o relație de cuplu nouă. Dragoste la prima vedere se prefigurează pentru voi, iar restul va veni de la sine, pentru că energia  favorizează întâlnirile romantice, flirtul. Pentru ca șarmul să fie la cote și mai ridicate, încercați să purtați haine de culoare turcoaz, violet, roz.

Nativul Câine și Nativul Mistreț

Dacă la începutul lunii o să încercați să tolerați ieșirile de moment ale partenerului de viață, spre finele lunii o să vă pierdeți răbdarea și veți încerca să răspundeți cu aceeași monedă. Pentru a preveni situațiile conflictuale, încercați să purtați haine de culorile: crem, ocru, cărămiziu și bijuterii cu cristale de citrin sau cuarț roz.

Descoperă remediile feng shui 2019 pentru fecare zodie chinezească în Horoscop chinezesc

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cum face dragoste un nativ Berbec. Cum seduci o femeie Berbec și cum se comportă barbatul Berbec
Horoscop Berbec bani în 2020: vor să se impună, iar începutul anului vine cu încasări
Anul 2020 vine cu o atenționare, posibil să trecem prin perioade în care ne vom menține mai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.