Afirmații pozitive. Adevarata mantră a zodiei tale pentru luna Septembrie 2019

03.SEPTEMBRIE.2019
Afirmații pozitive. Adevarata mantră a zodiei tale pentru luna Septembrie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Afirmații pozitive pentru a reuși în viață. Descoperă formula specială care îți poate schimba viața. „Norocul este orb, dar nu ne poate urmări la nesfârșit.”

În fiecare lună energia din fiecare sector zodiacal este diferită, de aceea și norocul este diferit. Astrologul ZODIACOOL recomandă să nu lăsăm totul la voia întâmplării, ci să ne acordăm cu ritmurile astrale. Scapă de energia negativă ce poate provoaca stres, suferință, nefericire, folosind afirmații pozitive.

Pentru cele 12 zodii, iată care sunt afirmațiile pozitive potrivite pentru luna Septembrie 2019:

Berbec
„Accept să las să iasă Ia suprafaţă tot ceea ce este închis în mine. Cât de uşurat mă voi simţi după aceea! Îmi dau seama că nu ceilalţi trebuie să se schimbe şi că nevoile fiecăruia pot fi împlinite.”

Loading...

Taur
„Fac curăţenie în viaţa mea şi încetez să mă mai las influenţat de credinţele populare. Învăţ să îmi cunosc limitele şi să nu le mai depăşesc. Astfel, armonia se va instala şi voi deveni stăpânul vieţii mele. Dacă am nevoie ca ceilalţi să se ocupe de mine, să fiu consolat, am curajul să cer acest lucru.”

Gemeni
„Conştientizez faptul că am nevoie de timp pentru a mă opri şi a accepta să îmi acord un răgaz, pentru a mă reface. Fiind odihnit, situaţiile şi evenimentele îşi vor relua proporţia reală, voi fi mult mai obiectiv şi mai lucid pentru a lua deciziile potrivite.”

Rac
„Observ că am tendința să îmi trăiesc viaţa într-un mod superficial, lipsit de sens. Însă acum am curajul de a schimba macazul, fac loc armoniei. Trăiesc în ritmul natural al vieţii, deschid căile de comunicare dintre mine şi lumea exterioară.”

Leu
„Conştientizez faptul că dacă vorbesc din inimă îmi controlez pe deplin resursele şi mă simt în largul meu. Vocea mea se exprimă liber, deoarece acum am încredere în ceea ce spun şi ştiu că ceilalţi mă ascultă.”

Fecioară
„Accept să văd în interiorul meu pentru a găsi răspunsul la întrebările mele. Renunţ să mă mai distrug prin gânduri negative şi prin modul meu de a mă judeca prea sever.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și
O persoană sociabilă prin definiție. Îi place să aibă mulți prieteni, să meargă la
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.