Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Mai 2019

30.APRILIE.2019
Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Mai 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Afirmații pozitive pentru a reuși în viață. Descoperă o formulă specială și simplă care îți poate schimba rapid viața. În fiecare lună, energia din

fiecare sector zodiacal este diferită, de aceea norocul diferă. Astrologii spun că nu trebuie să lăsăm totul la voia întâmplării, ci să facem un efort pentru a ne acorda cu ritmurile astrale.

Cea mai simplă metodă este să scăpăm de energia negativă care provoacă stres, suferință, nefericire, folosind afirmații pozitive. Iată care sunt afirmațiile pozitive potrivite fiecărei zodii pentru luna Mai 2019.

Berbec
“Las sângele să curgă în venele mele, las iubirea să ajungă până la inima mea. Accept să dau şi să primesc bucuria de a trăi. Fac loc ideilor noi, deoarece sunt o persoană excepţională.”

Loading...

Taur
“Accept să conştientizez darurile vieţii şi libertatea pe care o am. Las la o parte ce cred ceilalți şi trăiesc într-un mod spontan. Mă bucur de momentul prezent. Mă bucur de viaţă, mă răsfăţ şi gust fiecare moment de fericire. Mă împac cu toate dorinţele mele interioare şi acţionez pentru a le împlini.”

Gemeni
“Învăţ să aştept evenimentele din viața mea cu o atitudine pozitivă, ştiind că am tot ceea ce este necesar pentru a evolua. Îmi acord timp pentru a vizualiza felul în care vor evolua evenimentele şi sunt convins că totul va fi bine.”

Rac
“Am încredere în deciziile mele, decid să las bucuria să intre în viaţa mea în locul regretelor, merg înainte plin de încredere. Acţionând pentru a obţine ceea ce vreau, corpul meu va funcţiona cu deplină putere.”

Leu
“Recunosc frumuseţile din jurul meu, sunt zâmbitor în faţa vieţii. Conştientizez faptul că trăiesc. Doar de mine depinde acest lucru. Reintru în contact cu tandreţea şi cu iubirea din interiorul meu.”

Fecioară
“Accept să mă nasc în mine însumi. Las să se nască dorinţele mele, tot ceea ce am în adâncul meu şi vrea să iasă la lumină. Astfel, îmi ocup tot mai mult locul care mi se cuvine în Univers.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.