#reclama0#

Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Mai 2019

#reclama10#
30.APRILIE.2019
Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Mai 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Afirmații pozitive pentru a reuși în viață. Descoperă o formulă specială și simplă care îți poate schimba rapid viața. În fiecare lună, energia din
#reclama1#

fiecare sector zodiacal este diferită, de aceea norocul diferă. Astrologii spun că nu trebuie să lăsăm totul la voia întâmplării, ci să facem un efort pentru a ne acorda cu ritmurile astrale.

Cea mai simplă metodă este să scăpăm de energia negativă care provoacă stres, suferință, nefericire, folosind afirmații pozitive. Iată care sunt afirmațiile pozitive potrivite fiecărei zodii pentru luna Mai 2019.

Berbec
“Las sângele să curgă în venele mele, las iubirea să ajungă până la inima mea. Accept să dau şi să primesc bucuria de a trăi. Fac loc ideilor noi, deoarece sunt o persoană excepţională.”

#reclama7#

Taur
“Accept să conştientizez darurile vieţii şi libertatea pe care o am. Las la o parte ce cred ceilalți şi trăiesc într-un mod spontan. Mă bucur de momentul prezent. Mă bucur de viaţă, mă răsfăţ şi gust fiecare moment de fericire. Mă împac cu toate dorinţele mele interioare şi acţionez pentru a le împlini.”

Gemeni
“Învăţ să aştept evenimentele din viața mea cu o atitudine pozitivă, ştiind că am tot ceea ce este necesar pentru a evolua. Îmi acord timp pentru a vizualiza felul în care vor evolua evenimentele şi sunt convins că totul va fi bine.”

#reclama3#

Rac
“Am încredere în deciziile mele, decid să las bucuria să intre în viaţa mea în locul regretelor, merg înainte plin de încredere. Acţionând pentru a obţine ceea ce vreau, corpul meu va funcţiona cu deplină putere.”

Leu
“Recunosc frumuseţile din jurul meu, sunt zâmbitor în faţa vieţii. Conştientizez faptul că trăiesc. Doar de mine depinde acest lucru. Reintru în contact cu tandreţea şi cu iubirea din interiorul meu.”

Fecioară
“Accept să mă nasc în mine însumi. Las să se nască dorinţele mele, tot ceea ce am în adâncul meu şi vrea să iasă la lumină. Astfel, îmi ocup tot mai mult locul care mi se cuvine în Univers.”

#reclama11#
#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.