Afirmații pozitive. Adevarata mantră a zodiei tale pentru luna Iulie 2019

30.IUNIE.2019
Afirmații pozitive. Adevarata mantră a zodiei tale pentru luna Iulie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Afirmații pozitive pentru a reuși în viață. Descoperă o formulă specială și simplă ce-ți poate schimba viața. „Norocul este orb, dar nu ne poate urmări la nesfârșit.”

În fiecare lună energia din fiecare sector zodiacal este diferită, de aceea și norocul este diferit. Astrologul ZODIACOOL recomandă să nu lăsăm totul la voia întâmplării, ci să ne acordăm cu ritmurile astrale.

Haideți să scăpăm de energia negativă ce ne poate provoaca stres, suferință, nefericire, folosind afirmații pozitive. Pentru cele 12 zodii, iată care sunt afirmațiile pozitive potrivite pentru luna Iulie 2019:

Berbec
„Învăţ cum să mă relaxez pentru a putea avansa şi a face față schimbărilor din viaţa mea. Accept să mă las iubit pentru ceea ce sunt, oricare ar fi emoţiile pe care le am.”

Loading...

Taur
„Cu fiecare zi ce trece știu cum să îmi comunic nevoile într-un mod armonios şi observ că este posibil să fac acest lucru fără ca ceilalţi să se simtă atacaţi.”

Gemeni
„Accept să reintru în contact cu esenţa fiinţei mele, consider că emotivitatea este un mod de comunicare cu ceilalţi. Meditaţia, relaxarea mă ajută să mă calmez, să reintru în contact cu fiinţa mea interioară şi să îmi reechilibrez emoţiile.”

Rac
„Conştientizez faptul că, mergând prea repede, trec pe lângă atâtea lucruri frumoase, care îmi pot face viaţa plăcută. Accept să îmi acord timp pentru a trăi, mă simt mai puţin sufocat de ritmul trepidant al vieţii şi mă aştept la tot ce este mai bun.”

Leu
„Încetez să mă ocup doar de mine şi sunt mai deschis spre comunicare, spre prietenie, spre iubire. Ofer şi primesc într-un mod echilibrat, lăsându-mă ghidat de inspirația divină.”

Fecioară
„Accept să renunţ la orice supărare şi încep să consider fiecare experienţă din viaţa mea ca pe o ocazie de a creşte, de a mă hrăni cu bucuriile vieţii. Știu cum să devin un deschizător de drumuri, un lider. Sunt activ, caut posibilităţi noi pentru a mă împlini.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
O relație destul de liniștită, fără evenimente surprinzătoare. Încăpățânarea poate
Previziuni 2019 zodia Maimuță pentru dragoste și relații: în 2019, viața de familie nu va fi

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.