Afirmatii pozitive. Adevarata mantra a zodiei tale pentru luna Decembrie 2019

Afirmatii pozitive. Adevarata mantra a zodiei tale pentru luna Decembrie 2019

Fraze alese pentru a face din viața de zi cu zi o bucurie de a trăi. Află o formulă simplă pentru a face schimbări pozitive

“Eu nu cer noroc, norocul eu însumi îmi sunt.”

Știați că energia din sectorul fiecărei zodii se schimbă în fiecare lună? De aceea, astrologul ZODIACOOL ne spune să nu lăsăm totul la voia întâmplării, ci să încercăm să ne acordăm frecvența de vibrație cu ritmurile astrale.

Pentru a face acest lucru, în primul rând este bine să eliminăm energia negativă ce ne poate provoaca stres, suferință, nefericire, folosind afirmații pozitive.

369
0
SHARE

Afirmații pozitive potrivite pentru luna decembrie 2019

Berbec

“Conştientizez faptul că fiecare are locul său pe pământ şi că eu trebuie să îl ocup pe al meu. Accept să mă afirm şi să îmi exprim nevoile, într-un cuvânt, să fiu EU! Astfel, voi vedea din nou toate posibilităţile pe care mi le oferă viaţa. Îmi recapăt pofta de viaţă, de a fi fericit.”

Taur

“Am dreptul de a avea un teritoriu al meu, un loc doar al meu, personal şi care să nu mai fie al nimănui, aşa cum toţi ceilalţi au un loc al lor. Astfel voi regăsi armonia şi liniştea ce mă vor împlini pe deplin. Îmi recapăt puterea care îmi aparţine şi accept din nou viaţa cu toată frumusețea sa.”

Gemeni

Pentru a face acest lucru, în primul rând este bine să eliminăm energia negativă ce ne poate provoaca stres, suferință, nefericire, folosind afirmații pozitive.

Rac

“Descopăr tot mai mult importanţa vieţii mele. Reiau contactul cu natura mea profimdă. Sunt în siguranţă atunci când sunt eu însumi. Merit tot ceea ce este mai bun şi nu las pe nimeni să îmi facă rău. Dacă mă respect, ceilalţi mă vor respecta şi ei la rândul lor.”

Leu

“Corpul meu îmi spune să am încredere în curentul vieţii, care există în mine. Îmi accept sensibilitatea, deoarece aceasta face parte din mine. Încetez să mai fiu propriul meu duşman. Intrând în contact cu fiecare parte din fiinţa mea îmi voi regăsi sentimentul de siguranţă. Mă detaşez de suferinţa celorlalţi, ştiind că aceştia au nevoie şi ei de procesele lor de conştientizare, pentru a se împlini.”

Fecioară

“Nu mai vreau să mă critic. Acceptând ceea ce sunt, o fiinţă demnă de iubire, nu mai am nevoie de critică pentru a-mi aminti acest lucru. Las să iasă la suprafaţă fiinţa mea adevărată. Creativitatea mea se va exprima astfel în mod liber.”

Balanță

“Mă simt bine acasă. Ideile şi emoţiile mele curg liber. Accept faptul de a fi tot timpul îndrumat şi protejat. În loc să îmi facă plăcere să întreţin amintirile vechi, care mă fac melancolic şi îmi pot amplifica sentimentul că sunt singur şi izolat, încep acum să apreciez tot ceea ce am şi să văd abundenţa din viaţa mea.”

Scorpion

“Îmi este ușor să îmi deschid inima spre iubire, să simt căldura şi starea de bine din jurul meu, acea căldură care coboară în adâncul meu şi topeşte blocul de gheaţă. Îmi conştientizez valoarea şi observ fiecare parte din mine. Acceptând să fiu pe deplin în relaţie cu mine însumi, voi putea fi în relaţie cu cei din jurul meu.”

Săgetător

“Învăț cum să fiu stăpân pe viaţa mea şi să devin persoana cea mai importantă pentru mine. Înaintez şi am încredere în mine. Vreau să merg înainte, să interacţionez cu ceilalţi. Am toate calităţile necesare pentru a fi un bun conducător.”

Capricorn

“Îmi este teamă să îmi iau un angajament faţă de o persoană sau într-o situaţie, ceea ce mă face să evit ocaziile de a mă implica. Conștientizez faptul că este foarte benefic pentru mine să îmi arăt adevăratele sentimente şi vulnerabilitatea. Știu că întotdeauna voi fi câştigător dacă sunt sincer.”

Vărsător

“Am tot mai multă încredere în mine. Îmi fac din nou proiecte. Toate aceste gânduri negre pe care le am faţă de mine însumi şi care se manifestă sub formă de suferință sunt înlocuite acum de gânduri pozitive, îmi concentrez atenţia pe calităţile mele şi ceilalţi mă vor respecta.”

Pești

“Este foarte important să aleg şi să îmi asum deciziile care sunt în armonie cu mine însumi, cu evoluţia mea. Am mai multă grijă de mine, deoarece ştiu că merit să fiu fericit şi că cineva are grijă de mine. Reiau frâiele vieţii mele. Mă respect şi îmi schimb cadrul de viaţă, pentru a rămâne flexibil în faţa vieţii şi a ceea ce are ea de oferit.”

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!