REMEDII Feng Shui Mai 2018 pentru protecție, pentru beneficii, pe zodii

03.MAI.2018
REMEDII Feng Shui Mai 2018 pentru protecție, pentru beneficii, pe zodii

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:fengshuiconcepts.com.au

Începând cu 5 mai 2018 se văd efectele negative sau pozitive ale energiilor asupra zodiilor chinezești. Energia bolilor se concentrează în luna mai în

mijlocul hărții energetice (pătratul LoShu) și aduce energie negativă pentru toate zodiile, crește riscul de probleme digestive (constipație, balonare), probleme de sarcină, diabet. Pentru cei care suferă de boli cronice, apare posibilitatea ca acestea să se agraveze, pe fond de stres. Pe plan emoțional s-ar putea ca unii nativi să sufere de depresie, griji excesive, posesivitate, încăpățânare.

Pe plan profesional, luna Mai va fi încărcată și ar fi bine să vă asigurați că vă petreceți timpul liber în mod recreativ, indiferent cât de multe responsabilități ați avea, pentru vă păstra sănătatea.

Loading...

Remedii feng shui potrivite pentru centrul casei sau al camerelor: pagoda celor 5 elemente, wu lou cu 8 nemuritori, copacel cu cristale de aventurin.

ȘOBOLAN

Vă veți întreba de ce vă bateți capul cu anumite persoane, tensiunile cu cineva de la muncă vă vor strica starea. Încercați să oferiți ajutor necondiționat. Pentru a scăpa de energia negativă, așezați în colțul de Nord un copăcel cu ochiul lui Horus, picătura de apă cu dragon.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt? Calcul rapid în funcție de data nașterii

BIVOL și TIGRU

Chiar dacă veți avea impresia că nu faceți progrese, încercați să mergeți mai departe. Energia dezastrelor vă va pune bețe în roate, dar o puteți bloca cu pagoda celor 5 elemente, plasată în colțul de Nord-Est.

IEPURE

Deși aveți mare nevoie, se pare ca nu primiți ajutor real, ba dimpotrivă, cei din jur încearcă să profite de naivitatea voastră. Cu toate acestea, va fi un lucru bun ca măcar voi să nu înșelați pe nimeni. Dizolvați energia pierderilor cu perechea rinocer și elefant albastri, pe care să o țineți în colțul de Est.

DRAGON și ȘARPE

Sunt mari șanse să cunoașteți oameni noi și să trăiți noi experiențe, posibil să fiți ocupați să începeți ceva pe cont propriu sau să vă schimbați serviciul, dar vă veți acomoda rapid cu noile condiții. Amplificați energia victoriilor din colțul de Sud-Est cu bannerul victoriei, calul victoriei.

CAL

Se pare că veți fi mai relaxați, optimismul este la cote maxime, vă simițiți răsfățați de soartă, dragostea plutește în aer, ați putea să vă concentrați doar pe familie. Plasați în colțul de Sud cifra 8, pentru a beneficia de noroc divin.

CAPRĂ și MAIMUȚĂ

Chiar dacă va trebui să munciți mai mult, apar semne ale unor schimbări pozitive la locul de muncă, în afaceri. Deciziile pe care le veți lua în această lună vor avea consecințe pe termen lung, planificați totul cu mare atenție. Pentru a spori norocul pe plan financiar, așezați în colțul de Sud-Vest al livingului un vas al prosperității, 8 pietre ale dorințelor, lingouri.

COCOȘ

Ar fi înțelept să vă acordați inimile pe energia iubirii, oferiți mai multă atenție partenerului iubit. Cei singuri au șanse mari să întâlnească pe cineva pentru o relație de dragoste. Activați energia romantismului în colțul de Vest din dormitor cu perechea de rațe mandarin.

CÂINE și MISTREȚ

Nu este exclus ca în această lună să vă irite atitudinea celor din jur, însă nu se merită să stricați bunele relații din pricina irascibilității. Încercați să acceptați situațiile așa cum sunt și să mergeți cu încredere mai departe. Blocați energia certurilor cu un nod mistic așezat în Nord-vest.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cocoș pe starea de sănătate: Sănătatea nativilor
Horoscop 2019: VĂRSĂTOR BANI: pe acest domeniu se pare că vor veni cele mai mari schimbări în
Previziuni pentru anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: Steaua Sabia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.