Transport gratuit peste 199 lei

Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc TIGRU

Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc TIGRU

Nativul Tigru are abilități înnăscute de lider și se pricepe să facă bani, știe să se folosească de creativitatea sa. Dinamic, impulsiv și curajos,

nativul din zodia Tigru are capacitatea de a se dezvolta cu fiecare an ce trece și de a avea din ce în ce mai multă încredere în forțele proprii. Când nu se simte pe un teren sigur financiar, poate deveni șiret și înșelător. Dacă are posibilitatea de a-și selecta partenerii de afaceri, cel mai bine nativii din zodia TIGRU ar fi bine să lucreze alături de nativii din următoarele zodii.

Șobolan: spiritul competitiv și autoritar al nativului Tigru se combină perfect cu înțelepciunea nativului Șobolan și rezultă o colaborare avantajoasă și productivă pentru ambele părți.

Iepure: sunt un cuplu perfect în afaceri, deoarece nativul Iepure știe să își folosească diplomația în discuțiile cu nativul Tigru și mai ales când îi prezintă planurile de expansiune.

Dragon: afacerile lor au toate șansele să fie de mare succes, deoarece ambii sunt lideri prin definiție. E posibil însă să apară certuri când un Dragon dă dovadă de lipsă de tact, ceea ce îl poate irita pe Tigru.

Cal: afacere prosperă, pentru că se completează foarte bine – Tigrul vine cu diversitatea și autoritatea, iar nativul Cal cu puterea și tehnicile de persuasiune.

Câine: dărnicia excentrică a Tigrului poate fi ținută în frâu de calculatul Câine, așa că au toate șansele să pună bazele unei bune colaborări.

Mistreț: afaceri productive și performante, generatoare de idei noi, spre succes. Atenție însă la momentele când nativul Mistreț devine leneș, iar Tigrul foarte lacom și competitiv.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online