Remedii pentru dragoste și casă, Feng Shui pentru 2018

Remedii pentru dragoste și casă, Feng Shui pentru 2018
Activează toate energiile pozitive din casă pentru a atrage dragostea și relații armonioase în anul 2018. Feng Shui este ştiinţa care ne învaţă cum să

trăim o viaţă împlinită, într-un mediu armonios și productiv. Ne dorim să ne simțim bine în propria casă și să atragem energie pozitivă, de aceea este necesar în fiecare an să facem schimbări importante. Feng shui-ul ne oferă remediile necesare pentru a reuși. Înainte de a plasa remediile feng shui în casă, vom face măsurători exacte cu busola, pentru a depista calitatea energiei din zonele din spațiul locuibil.

În Feng Shui există nouă energii care se schimbă în fiecare an și poziția acestora în anumite zone se determină prin calcule matematice. Din cele 9 energii, unele avantajează sau afectează anumite domenii de viață.

Secretul aplicării ştiinţei Feng Shui pentru a atrage dragostea constă în așezarea activatorilor potriviți în colțurile din casă cu energie pozitivă și plasarea remediilor adecvate în cele cu energie negativă.

Anul 2018 aduce cele mai mari avantaje pentru dragoste în zonele de Sud și Sud-Vest ale casei sau ale unei camere, unde trebuie activată energia dragostei și a norocului divin. În plus, dacă ușa principală, dormitorul, patul, biroul de lucru sunt situate în aceste sectoare, norocul va fi și mai mare.

DE INTERES: Cum se face plantarea pomilor fructiferi în grădina Feng Shui

În 2018 zonele cea mai periculoase din casă sunt în Nord și Est, mai ales dacă aici aveți dormitorul sau ușa principală, deoarece folosirea acestora zilnic va amplifica energia negativă.

Ne bucurăm să avem și în România remediile feng shui cele mai eficiente pentru dragoste și casă:

În Nord, pentru a scăpa de ghinion și obstacole în dragoste, așezați: Pagoda celor 5 elemente.

În Est, scăpați de riscul de infidelitate sau despărțire cu remediile feng shui: Copăcel cu ochiul lui Horus.

În Sudul casei sau al dormitorului atrageți dragostea, norocul de relații reușite cu activatorii: Amuletă cu rațe mandarin, Simbolul dubla fericire.

În Sud-Vest atrageți noroc de căsătorie, șanse de reușită în relații, rezolvarea problemelor în dragoste, cu: Rațe mandarin, Lotus cu silaba Hum.

Remediile feng shui se pot folosi în casă mai mulți ani la rând, doar se ține cont de energiile anului.

Sursa foto: zenyourden.wordpress.com

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.