Feng Shui 2019: Remediile anului pentru a atrage succesul în carieră și afaceri

Feng Shui 2019: Remediile anului pentru a atrage succesul în carieră și afaceri

Descoperiți cele mai bune remedii pentru 2019, pentru a vă bucura de succes profesional. Puteți utiliza elementele recomandate Feng Shui pentru a vă decora

biroul și casa, dar mai ales pentru a atrage energiile pozitive. Pe parcursul anului 2019, folosiți unul sau mai mulți activatori pentru a vă spori succesul în carieră. Descoperiți acum activatorii Feng Shui recomandați de către specialiști. Broasca norocoasă Feng Shui - este asociată cu succesul în afaceri și carieră. Trebuie așezată în partea de nord a biroului pentru a beneficia de influența sa pozitivă.

Pomul abundenței

Pomul abundenței cu pietre din ametist aduce oportunitatea unei promovări. Din vremuri străvechi, înțelepții chinezii au crezut că ametistul poate facilita relațiile profesionale cu superiorii. Se recomandă plasarea pomului abundenței în birou, pentru a echilibra energiile dintre colegi și lideri, dar și pentru a atrage promovarea la momentul potrivit.

Monede chinezești

Purtați monede chinezești în portofel pentru a aduce norocul și prosperitatea în cariera voastră. Puteți să agățați o astfel de monedă și la telefon. Cel mai important lucru este să le purtați tot timpul cu voi, mai ales dacă lucrați în vânzări.

Câini Fu

Setul de Câini Fu este remediul pentru persoanele ambițioase. Este ideal pentru cei care trec printr-o perioadă tensionată în carieră și doresc să obțină o poziție mai bună.

Nu uitați să folosiți decorațiuni sau culori care să reflecte toate cele cinci elemente Feng Shui: lemn, foc, pământ, metal și apă.

Descoperă remediile feng shui 2019 pentru fecare zodie chinezească în Horoscop chinezesc

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!