Cu ce sa te imbraci in luna Martie 2020, pentru a dizolva tensiunile care stau sa explodeze

04.MARTIE.2020
Cu ce sa te imbraci in luna Martie 2020, pentru a dizolva tensiunile care stau sa explodeze

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Atmosfera incordata, cheltuieli nejustificate, provocarile cele mai mari vor fi pe partea sentimentala, invidie din partea prietenilor

Se știe că fiecare culoare are o energie unică, care ne poate modifica cu ușurință starea de spirit. Cu toții am vrea să știm un truc prin care să ne facem viața mai bună. Un truc simplu este utilizarea anumitor culori în vestimentație în funcție de zodie. Cele 12 zodii chinezești sunt influențate de energia din mijlocul cercului zodiacal. Această energie se schimbă în fiecare lună, iar în luna Martie 2020 ea va fi rezultatul combinării dintre energia bogăției și energia popularității.

Aflați de la maestrul feng shui ZODIACOOL ce culori să alegeți pentru hainele pe care le purtați în luna Martie 2020, în funcție de zodia chinezească.

Șobolan

Pe plan profesional, atmosfera este încordată, tensiunile stau să explodeze, Pentru a ereuși să vă mențineți calmul și pentru a nu da curs amenințărilor,  purtați haine de culorile: brun, bronz, ocru galben, roz drajeu, roșu de mac.

Bivol și Tigru

Posibil că veți avea intenția să cheltuiți nejustificat, așa că mai bine ați încerca să vă stăpâniți. Pentru a fi cât mai eficienți când vine vorba despre bani purtați haine de culorile: roșu-violet, galben sulf, violet, verde de primăvară, albastru de cobalt.

Iepure

Pe plan sentimental, atmosfera va fi ușor prea calmă, nimic spectaculos nu se va petrece. Pentru a dizolva banalitatea și riscul de plictiseală, purtați haine de culorile: verde oliv, verde mentă, verde jad, gri șoarece, alb fildeș.

Dragon și Șarpe

Se pare că nu aveți ochi decât pentru cei dragi în această lună, va curge lapte și miere în căminul conjugal. Totuși, pentru a evita posibilele divergențe cu cei mai în vârstă (rude, părinți), purtați haine de culorile: alb șampanie, roz pal, albastru azuriu, galben arsenic.

Cal

Pe partea de sănătate, se întrevăd provocările cele mai mari în această lună. Nu vă va fi prea ușor, dar ați putea să alegeți să purtați haine de culorile: alb, auriu, argintiu, verde, pentru a atrage energie pozitivă.

Capră și Maimuță

În această lună, în dragoste se pare că veți vedea doar jumătatea plină a paharului. Vă veți descurca de minune, iar pentru a amplifica romantismul purtați haine de culorile: roz pal, violet deschis, albastru metalic, turcoaz.

Cocoș

Treceți printr-o perioadă excelentă, vă bucurați de popularitate și de aprecierea celor din jur. Pentru a nu atrage invidia prietenilor, purtați haine de culorile: roșu, violet, prună, coacăză roșie, brun.

Câine și Mistreț

Acum astrele favorizează stabilitatea financiară, așa că fiți pe fază pentru a prinde oportunitățile care se ivesc. Pentru a reuși să evoluați așa cum vă doriți, purtați haine de culorile: nuanțe de galben, bej, sable, nuanțe de albastru.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.