Cu ce să te îmbraci în luna Iunie 2019, pentru a nu trece prin momente de cumpănă

01.IUNIE.2019
Cu ce să te îmbraci în luna Iunie 2019, pentru a nu trece prin momente de cumpănă

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Zile grele pentru nativii din Iepure, iar nativii din Cal se vor simți mai slabi ca niciodată. Află pentru ce zodii dragostea plutește în aer în luna Iunie.

Cu toții ne-am dori să știm un truc minune care să ne facă viața mai bună. Pentru aceasta, maestrul feng shui ZODIACOOL recomandă să alegem haine de anumite culori.

Culorile au o energie pozitivă, care ne ajută să trăim în armonie cu ritmurile cosmice. În luna Iunie 2019 mijlocul cercului zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 8+7, care ne afectează norocul în dragoste și de bani.

Pentru a nu trece prin momente de cumpănă, va fi simplu să folosim culorile, cu scopul de a dizolva energia negativă. Atunci când le folosim în funcție de zodia chinezească, beneficiem de armonie și echilibru.

Loading...

Șobolan
Se prefigurează discuții tensionate cu partenerul de viață, posibil din pricina banilor puși la comun și a modului în care sunt gestionați. Nu toată lumea are aceleași idei ca voi, cel mai bine ar fi să vă păstrați calmul. Pentru a nu stârni scandaluri de proporții, ar fi bine să purtați haine de culorile galben pai, portocaliu, roz, mov.

Bivol și Tigru
Stop și de la capăt, este tipul noilor începuturi. Dacă aveți planuri mai vechi pe care vreți să le puneți în practică, acum este momentul. Atrageți energia reușitelor purtând haine de culorile albastru, bleu, alb cu negru, verde cu alb.

Iepure
Zile grele se anunță pentru nativii Iepure. Traversați o lună mai neagră, problemele par să vă copleșească, însă puteți să blocați energia negativă cu ajutorul hainelor de culorile maron cu alb, bej cu argintiu, auriu.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 6 atrage un flux de energie pozitivă, iar în anul 2019 aceasta se va afla în
Horoscop 2020 sănătate: Din punct de vedere al sănătății, nativii Rac sunt în general
Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.