#reclama0#

Cu ce să te îmbraci în luna Iunie 2019, pentru a nu trece prin momente de cumpănă

#reclama10#
01.IUNIE.2019
Cu ce să te îmbraci în luna Iunie 2019, pentru a nu trece prin momente de cumpănă

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Zile grele pentru nativii din Iepure, iar nativii din Cal se vor simți mai slabi ca niciodată. Află pentru ce zodii dragostea plutește în aer în luna Iunie.
#reclama1#

Cu toții ne-am dori să știm un truc minune care să ne facă viața mai bună. Pentru aceasta, maestrul feng shui ZODIACOOL recomandă să alegem haine de anumite culori.

Culorile au o energie pozitivă, care ne ajută să trăim în armonie cu ritmurile cosmice. În luna Iunie 2019 mijlocul cercului zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 8+7, care ne afectează norocul în dragoste și de bani.

Pentru a nu trece prin momente de cumpănă, va fi simplu să folosim culorile, cu scopul de a dizolva energia negativă. Atunci când le folosim în funcție de zodia chinezească, beneficiem de armonie și echilibru.

#reclama7#

Șobolan
Se prefigurează discuții tensionate cu partenerul de viață, posibil din pricina banilor puși la comun și a modului în care sunt gestionați. Nu toată lumea are aceleași idei ca voi, cel mai bine ar fi să vă păstrați calmul. Pentru a nu stârni scandaluri de proporții, ar fi bine să purtați haine de culorile galben pai, portocaliu, roz, mov.

Bivol și Tigru
Stop și de la capăt, este tipul noilor începuturi. Dacă aveți planuri mai vechi pe care vreți să le puneți în practică, acum este momentul. Atrageți energia reușitelor purtând haine de culorile albastru, bleu, alb cu negru, verde cu alb.

#reclama3#

Iepure
Zile grele se anunță pentru nativii Iepure. Traversați o lună mai neagră, problemele par să vă copleșească, însă puteți să blocați energia negativă cu ajutorul hainelor de culorile maron cu alb, bej cu argintiu, auriu.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.