Cu ce să te îmbraci în luna Iulie 2019, momente unice pentru o zodie

02.IULIE.2019
Cu ce să te îmbraci în luna Iulie 2019, momente unice pentru o zodie

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Apetitul amoros este în scădere în cazul Bivolilor, apar noi perspective de a evolua pe partea financiară pentru Cai, noi oportunități pentru Cocoși. Cu toții ne-am dori să

știm un truc minune care să ne facă viața mai bună. Pentru aceasta, maestrul feng shui ZODIACOOL ne recomandă să alegem haine de anumite culori. Culorile au o energie pozitivă, care ne ajută să trăim în armonie cu ritmurile cosmice.

În luna Iulie 2019 mijlocul cercului zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 8+6, care ne va spori norocul pe toate planurile dacă vom acționa cu mai multă încredere și fermitate.

Pentru a nu trece prin momente de cumpănă, va fi simplu să folosim culorile, cu scopul de a dizolva energia negativă. Atunci când le folosim în funcție de zodia chinezească, beneficiem de armonie și echilibru.

Culori norocoase zodii

Șobolan

Posibil să treceți prin momente de cumpănă în ceea ce privește sănătatea. O boală cronică ce a fost ignorată de ceva vreme s-ar putea să vină în prim plan. Însă pentru a bloca energia de tip yin, ce predispune la suferință fizică, emoțională, ar fi bine să vă orientați spre haine de culorile: verde, bej, maron, turcoaz sau spre combinațiile de culori: alb cu verde, alb cu bej.

Bivol și Tigru

Pericole majore, probleme grave amenință să vă strice armonia în căminul conjugal. Energia vitală nu este la cote maxime, apetitul amoros este în scădere, de unde ar putea să apară certuri și suspiciuni. Însă nu trebuie să vă îngrijorați, încercați să amplificați încrederea în sine folosind o vestimentație în combinațiile de culori: bleumarin cu alb, turcoaz, roz cu alb.

Iepure

Nici în vis nu ați sperat ca Universul să vă susțină atât de mult ca în această lună. Pe plan sentimental ați putea avea parte de momente unice de romantism. Cei singuri ar putea începe o nouă relație de dragoste, care promite satisfacții. Dar pentru a vă bucura din plin de beneficiile pe care vi le promit astrele, nu ezitați să purtați haine în cromatica: alb cu liliachiu, crem cu roz, portocaliu cu albastru.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.