Cu ce să te îmbraci în luna Iulie 2019, momente unice pentru o zodie

02.IULIE.2019
Cu ce să te îmbraci în luna Iulie 2019, momente unice pentru o zodie

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Apetitul erotic este în scădere în cazul Bivolilor, apar noi perspective de a evolua pe partea financiară pentru Cai, noi oportunități pentru Cocoși. Cu toții ne-am dori să

știm un truc minune care să ne facă viața mai bună. Pentru aceasta, maestrul feng shui ZODIACOOL ne recomandă să alegem haine de anumite culori. Culorile au o energie pozitivă, care ne ajută să trăim în armonie cu ritmurile cosmice.

În luna Iulie 2019 mijlocul cercului zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 8+6, care ne va spori norocul pe toate planurile dacă vom acționa cu mai multă încredere și fermitate.

Pentru a nu trece prin momente de cumpănă, va fi simplu să folosim culorile, cu scopul de a dizolva energia negativă. Atunci când le folosim în funcție de zodia chinezească, beneficiem de armonie și echilibru.

Loading...

Culori norocoase zodii

Șobolan

Posibil să treceți prin momente de cumpănă în ceea ce privește sănătatea. O boală cronică ce a fost ignorată de ceva vreme s-ar putea să vină în prim plan. Însă pentru a bloca energia de tip yin, ce predispune la suferință fizică, emoțională, ar fi bine să vă orientați spre haine de culorile: verde, bej, maron, turcoaz sau spre combinațiile de culori: alb cu verde, alb cu bej.

Bivol și Tigru

Pericole majore, probleme grave amenință să vă strice armonia în căminul conjugal. Energia vitală nu este la cote maxime, apetitul erotic este în scădere, de unde ar putea să apară certuri și suspiciuni. Însă nu trebuie să vă îngrijorați, încercați să amplificați încrederea în sine folosind o vestimentație în combinațiile de culori: bleumarin cu alb, turcoaz, roz cu alb.

Iepure

Nici în vis nu ați sperat ca Universul să vă susțină atât de mult ca în această lună. Pe plan sentimental ați putea avea parte de momente unice de romantism. Cei singuri ar putea începe o nouă relație de dragoste, care promite satisfacții. Dar pentru a vă bucura din plin de beneficiile pe care vi le promit astrele, nu ezitați să purtați haine în cromatica: alb cu liliachiu, crem cu roz, portocaliu cu albastru.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop BALANȚĂ SĂNĂTATE 2019: La nivelul acestui capitol se va face dreptate în 2019, prin
Previziuni pentru anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: în anul 2019,
Previziuni pentru Șobolan, zodiac chinezesc 2019, pentru domeniul financiar: Pe plan financiar,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.