Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Nicio femeie nu ar trebui să renunțe la asta pentru un bărbat!

Nicio femeie nu ar trebui să renunțe la asta pentru un bărbat!

Cu siguranță, orice relație presupune anumite sacrificii și compromisuri, dar sunt unele lucruri la care nimeni nu ar trebui să renunțe de dragul partenerului de viață.

Relațiile ar trebui să aibă în centrul lor iubirea, respectul, grija reciprocă, susținerea necondiționată și acceptarea. Din păcate, multe femei ajung în relații toxice și renunță la ele însele pentru a-și vedea partenerul împlinit. Iată la ce nu ar trebui să renunțe niciodată!

1. Propria identitate. Nimeni nu ar trebui să uite la visurile sale atunci când este într-o relație. Acestea sunt cele care aduc fericirea, împlinirea și definesc personalitatea.

2. Prieteni și familie. Persoanele narcisiste au obiceiul de a-și îndepărta partenera de viață de orice membru al familiei și de prieteni. Încetul cu încetul, aceasta rămâne singură și vulnerabilă. Este normal ca cineva să nu se înțeleagă bine cu unii dintre prietenii sau membrii familiei jumătății sale, dar asta nu îi dă dreptul de a-i interzice să-i mai vadă sau să o manipuleze să se renunțe la ei.

3. Valori și principii morale. Valorile morale sunt cele mai vechi reguli pe care o persoană le învață și stau la baza întregului caracter. A renunța la acest sistem moral este echivalent cu a renunța la propria viață.

4. Stima de sine. Această stare se construiește cu greu, timp de ani întregi, dar se poate risipi foarte repede. Nicio femeie nu ar trebui să lase pe cineva să îi spună că nu este suficient de bună, de frumoasă sau inteligentă!

Oricât de mult ați iubi, nu permiteți nimănui să vă răpească aceste lucruri!

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit