Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Femeile puternice atrag deseori cei mai nepotriviți bărbați

Femeile puternice atrag deseori cei mai nepotriviți bărbați

De multe ori vedem vedem femei frumoase, de succes, remarcabile și puternice alături de bărbați care le fac să sufere. Iată de ce ajung să se implice în astfel de relații.

Femeia puternică este o persoană care are capacitatea de a recunoaște atunci când a greșit, de a rezolva problemele create și de a merge mai departe. Indiferent cât de mare este încurcătura, ea este conștientă că aceasta este doar o lecție pe care trebuie să o învețe.

O astfel de femeie are nevoie de un bărbat care să o echilibreze, care să fie asemănător, care să fie compatibil cu această forță. Vrea un bărbat pe care să îl iubească, în care să aibă încredere, capabil să înfrunte problemele și care să îi fie alături în momentele grele.

Nu are nevoie de un bărbat care să încerce să o controleze sau care să fie frustrat de succesul ei, ci de unul alături de care să se dezvolte personal. Cu toate acestea, deseori atrage lângă ea „băieți răi”.

Te-ai întrebat vreodată de ce?

Pentru că este altruistă. Poate părea dură pentru cei care nu o cunosc, dar iubește oamenii ca nimeni altcineva și este capabilă să se sacrifice pentru binele celor din jur. Altruismul și compasiunea sa sunt greu de înțeles pentru cei apropiați.

Nu se poate abține să nu îi ajute pe cei aflați în suferință și nu așteaptă nimic în schimb. Vede ce este mai bun în oameni și nu se lasă oprită de unele defecte, pentru că preferă să pună în balanță calitățile. Știe că oricine are nevoie de ajutor pentru a-i fi vindecate suferințele, așa că deseori ajunge să aibă alături un bărbat cu multe frustrări.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit