Cum să alegem partenerul potrivit pentru a avea o relație sănătoasă

16.APRILIE.2018
Cum să alegem partenerul potrivit pentru a avea o relație sănătoasă

Categorie: Cupluri Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:amazonaws.com

Indicii ce arată dacă relația are șanse să fie durabilă şi sănătoasă, cum știm dacă am ales partenerul potrivit. Ce contează cel mai mult atunci când

ne alegem partenerul de viață? De regulă ne bazăm alegerile pe baza atracției fizice, afective, afective sau poate a unor interese materiale, dar oare aceste criterii vor duce la atingerea fericirii într-o relație de cuplu? Psihologii susțin că ar trebui să ne bazăm alegerile pe criterii de compatibilitate și să fim atenți la indiciile care arată că o relație de cuplu este funcțională.

Felul în care partenerii de cuplu se comportă unul cu altul este un indiciu care ne arată dacă relația are șanse să fie durabilă şi sănătoasă. Acest lucru presupune ca partenerii să se implice cu responsabilitate în viața de cuplu, pentru a asigura atât satisfacerea nevoilor personale, cât și a celor comune, fie ele de ordin material, emoțional sau amoros.

Loading...

Dacă din contra, partenerii mai mult vorbesc decât acționează, acesta este un semn clar că fundația relației este instabilă, prin urmare, la apariția primelor conflicte și provocări, aceasta se va destrăma.

Orgoliul masculin și feminin este un dușman în calea atingerii fericirii în cuplu. Fiecare partener trebuie să înțeleagă că viața de familie nu reprezintă o luptă pentru putere.

Comunicarea sinceră poate fi de ajutor în menținerea unei relații armonioase. Desigur, nu totul este mereu roz, fiecare cuplu trece și prin perioade de criză, însă fericirea depinde de modul în care reușim să rezolvăm conflictele.

Fidelitatea este una dintre pietrele de temelie ale unei relații reușite, pe când infidelitatea provoacă răni emoționale, ce nu vor fi cu ușurință vindecate și nici uitate, ceea ce destabilizează relația.

Pentru o relație de cuplu sănătoasă, se recomandă cuplurilor să nu admită implicarea altor persoane în viața lor. Sfaturile celor din anturaj sau din familie pot fi utile, dar uneori acestea pot să nu se potrivească cu necesitățile cuplului, ceea ce duce la confuzie, certuri inutile.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Soarele se află în semnul zodiacal BERBEC de la 21 Martie până la 20 Aprilie. Este locul de
Soarele se află în semnul zodiacal CAPRICORN de la 23 decembrie – 20 ianuarie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.