Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Clipele intime pot dura mai mult-trucuri pentru rezistența masculină

Clipele intime pot dura mai mult-trucuri pentru rezistența masculină

Performanța bărbaților în pat poate fi mărită cu trucuri simple recomandate de specialiști în amor! Studiile arată că bărbații rezistă în pat aproximativ 10 minute.

Aceleași cercetări au evidenția și dorința atât din partea femeilor, cât și din partea bărbaților, ca performanța să fie mai îndelungată. Iată ce spun specialiștii în arta amorului că ar putea face!

1. Fă exerciții specifice

Așa cum există exerciții fizice pentru a lucra fiecare mușchi a corpului, nu lipsesc nici cele pentru zona intimă. Vorbim despre exercițiile Kegel, care sunt de mare ajutor și pot fi practicate atât de bărbați, cât și de femei. În timp, vei ajunge să îți întărești mușchii responsabili de controlul momentului final. Principiul de bază al acestor exerciții este să încordezi acești mușchi atât în timpul actului, cât și în „timpul liber”. Partea bune este că poți face antrenamentul oricând.

2. Comportă-te ca un adevărat gentleman

Bineînțeles că nu ne referim aici la a-i ține ușa partenerei sau la a-i deschide portiera la mașină, ci să te concentrezi mai mult pe plăcerea ei decât pe al tău. Poate că nu îți place foarte mult asta, dar vei descoperi o plăcere aparte și ea va ști cum să îți mulțumească pentru atenția primită. În plus, nu vei mai simți presiunea psihologică legată de posibilitatea insatisfacției sale.

3. Ai grijă la stresul de peste zi

Studiile au demonstrat că stresul se reflectă în performața amoroasă și în plăcerea resimțită. Încearcă să reduci la minim grijile.

4. Las-o să preia conducerea în pat

De exemplu, dacă ea stă deasupra și să se miște încet, organul tău genital este mai puțin stimulat, așa că poți amțna momentul final.

În final, îți recomandăm să înlocuiești uneori gândurile cu plăcerea voastră și cu intimitatea dintre voi.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit