Aplica

Ai fost înșelată? Ferește-te de aceste greșeli tipice, care te pot costa scump

Ai fost înșelată? Ferește-te de aceste greșeli tipice, care te pot costa scump

Puține sunt femeile care pot spune cu mâna pe inimă că nu au fost înșelate niciodată. Iată care sunt cele mai frecvente greșeli făcute după ce au aflat de infidelitate.

Una dintre cele mai mari greșeli este să aducă greșeala altui bărbat într-o nouă relație. Deseori, femeile tind să își piardă încrederea în bărbați după o astfel de experiență nefericită.

Din păcate, pot cădea ușor pradă tentației de a-și suspecta iubitul, chiar dacă nu are temei concret. Atunci, încep să investigheze fiecare detaliu, să caute nod în papură, să acuze fără rost. Oricine este acuzat pe nedrept nu poate suporta un astfel de comportament!

Dau vina pe cealaltă femeie. De fapt, acea femeie nu ar trebui învinovățită, pentru că relația alcuiva nu este responsabilitatea sa, ci doar a celor implicați în cuplu. Partenerul ei este dator să fie fidel, nu orice altă femeie care îi iese în cale! Uneori, ea nici măcar nu știe de existența partenerei oficiale de viață și este doar o altă victimă.

Încearcă să schimbe comportamentul bărbatului infidel doar pentru a nu trece printr-o despărțire. Foarte rare sunt cazurile în care bărbatul care a călcat o dată strâmb nu o face și a doua oară. Deseori tendința de a înșela este un viciu, o dependență.

Nu trebuie să uităm că infidelitatea este semnul unei relații disfuncționale, în care problemele nu sunt rezolvate, ci ignorate. În plus, nimeni nu are dreptul a schimba pe alcineva. Singura întrebare este îl poate sau nu accepta lângă ea cu toate calitățile și defectele sale.

Nu uitați că fericirea este o alegere!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!