Ce spun astrele despre bebelușii vedetelor care vor naște în anul 2018

10.FEBRUARIE.2018
Ce spun astrele despre bebelușii vedetelor care vor naște în anul 2018

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:fashion.hellomagazine.com

Perseverenți, amabili și sinceri, copiii născuți în anul 2018 ne vor încânta prin simpla lor prezență. În astrologia chinezească 2018 este un an al

iubirii, iar Câinele de pământ va aduce altruism și credință noilor născuți.

DE INTERES: Stele zburătoare 2018

Câteva mămici în devenire în 2018: Laura Cosoi, Maria Marinescu, Kate Middleton, Kim Kardashian.

Pe 16 februarie, chinezii sărbătoresc intrarea în anul Câinelui de pământ, prin urmare, conform cu previziunile horoscopului chinezesc, bebelușii care se vor naște după această dată vor fi sub influența elementului pământ. Acest element le va influența modul în care se vor manifesta în societate și îi va face să aibă un caracter puternic, să fie prietenoși, de încredere și cu picioarele pe pământ. Punctele lor tari vor fi perseverența, înțelepciunea, amabilitatea și sinceritatea.

Copiii care se vor naşte în acest an vor avea destinul sub auspiciile energiei victoriilor, vor purta pe frunte steaua reușitelor.

Cei născuți în luna Februarie se vor remarca în carieră, cei din Martie vor atrage mereu binefăcători. Cât despre copiii născuți în Aprilie vor fi mai cheltuitori din fire, iar cei din luna Mai vor fi mai afectivi.

Bebelușii lunilor Iunie, Iulie, Octombrie și Decembrie nu vor duce lipsă de bani, iar cei din luna August vor îndrăgi călătoriile (luna august fiind guvernată de Maimuță și de steaua calului Călător).

Cei născuți în luna Septembrie posibil să fie mai bolnăvicioși, însă copiii născuți în Noiembrie vor fi ca rupți din soare, cu trăsături frumoase, carismatici.

Bebelușii care se vor naște în acest an pot deveni psihologi, medici, sportivi și actori de succes.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.