Ziua nunții are o semnificație pentru viitorul căsniciei, îți poartă noroc?

21.IUNIE.2018
Ziua nunții are o semnificație pentru viitorul căsniciei, îți poartă noroc?

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:zinou.info

Data nunții prezice viitorul căsniciei, secrete despre cum îți influențează data nunții viața de cuplu. Să alegi data pentru nuntă poate fi o provocare,

trebuie să se țină cont de disponibilitatea locului preferat, zile rele, vreme, postul religios etc. Ziua căsătoriei este influențată atât de zodia care guvernează acea perioadă, cât și de vibrația pe care o are data nunții.

Numerele influențează destinul persoanei, dar și al unei relației, pot să ne modifice caracterul, comportamentul. Pentru a alege data perfectă pentru nuntă și a atrage energie pozitivă în mariaj, se calculează data nunții (cifra căsătoriei) prin adunarea cifrelor din zi, lună, an, se reduce suma la o cifră și se află ce spune data nunții despre viitorul căsniciei.

Loading...

Semnificatia cifrelor căsătoriei:

Cifra 1 este guvernată de Soare, dă predispoziția spre singurătate, prin urmare familia riscă să se despartă, deoarece partenerii vor prefera să fie pe cont propriu decât să depună eforturi pentru cuplu.

DE INTERES: Calcul numerologic al unui șir de caractere (a se introduce data nunții)

Cifra 2 este guvernată de Mercur, ea definește uniunea a două suflete pereche, atrage iubire și armonie în casă, dorință de a concepe copii. Mariajul are șanse mari să fie de durată, fără probleme legate de infidelitate, gelozie.

Cifra 3 este sub influența planetei Venus, care poate aduce armonie, dar și probleme în mariaj, infidelitate. Atenția partenerilor este orientată mai mult în afara cuplului, posibil să se lase influnțați de ceea ce spun rudele, prietenii.

Cifra căsătoriei 4 este guvernată de Marte, planeta războiului. Partenerii vor trăi cu intensitate maximă, vor pune umărul la muncă împreună, vor lupta pentru un scop comun.

Cifra 5 este sub auspiciile planetei Jupiter, care aduce energia pasionalității, însă și riscul ca partenerii să se plictisească la un moment dat și să caute consolare în așternuturi străine.

Cifra 6 este dominată de Saturn, care binecuvântează cuplul cu maturitate și atrage reușită în căsătorie. Relaţia se va baza pe înțelepciune, dragoste și respect reciproc.

Cifra 7, chiar dacă este influențată tot de Saturn, atrage cuplul proaspăt căsătorit ori spre dragoste și romantism ori spre partea materială a vieții. Partenerii trebuie să facă față unor schimbări bruşte de dispoziție.

Cifra 8 are o vibrație care amplifică iubirea, dar împrumută și calități de la Jupiter, de aceea partenerii de cuplu se vor simți bine împreună, vor face eforturi pentru a menține dragostea la cote maxime.

Cifra 9 este guvernată de Marte, caracterizează un mariaj în care partenerii sunt puși pe fapte mari, relația rezistă în timp datorită responsabilității cu care se implică aceștia, dar s-ar putea să fie nevoiți să facă și sacrificii.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal VĂRSĂTOR de la 20 ianuarie – 18 februarie. Este locul de
Persoană înzestrată cu frumusețe și inteligență, remarcată cu ușurință în mediile
Horoscop FECIOARĂ, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Fecioară! 2019 pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.