Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Ziua nunții are o semnificație pentru viitorul căsniciei, îți poartă noroc?

Ziua nunții are o semnificație pentru viitorul căsniciei, îți poartă noroc?

Data nunții prezice viitorul căsniciei, secrete despre cum îți influențează data nunții viața de cuplu. Să alegi data pentru nuntă poate fi o provocare,

trebuie să se țină cont de disponibilitatea locului preferat, zile rele, vreme, postul religios etc. Ziua căsătoriei este influențată atât de zodia care guvernează acea perioadă, cât și de vibrația pe care o are data nunții.

Numerele influențează destinul persoanei, dar și al unei relației, pot să ne modifice caracterul, comportamentul. Pentru a alege data perfectă pentru nuntă și a atrage energie pozitivă în mariaj, se calculează data nunții (cifra căsătoriei) prin adunarea cifrelor din zi, lună, an, se reduce suma la o cifră și se află ce spune data nunții despre viitorul căsniciei.

Semnificatia cifrelor căsătoriei:

Numerologie

Cifra 1 este guvernată de Soare, dă predispoziția spre singurătate, prin urmare familia riscă să se despartă, deoarece partenerii vor prefera să fie pe cont propriu decât să depună eforturi pentru cuplu.

DE INTERES: Calcul numerologic al unui șir de caractere (a se introduce data nunții)

Cifra 2 este guvernată de Mercur, ea definește uniunea a două suflete pereche, atrage iubire și armonie în casă, dorință de a concepe copii. Mariajul are șanse mari să fie de durată, fără probleme legate de infidelitate, gelozie.

Cifra 3 este sub influența planetei Venus, care poate aduce armonie, dar și probleme în mariaj, infidelitate. Atenția partenerilor este orientată mai mult în afara cuplului, posibil să se lase influnțați de ceea ce spun rudele, prietenii.

Cifra căsătoriei 4 este guvernată de Marte, planeta războiului. Partenerii vor trăi cu intensitate maximă, vor pune umărul la muncă împreună, vor lupta pentru un scop comun.

Cifra 5 este sub auspiciile planetei Jupiter, care aduce energia pasionalității, însă și riscul ca partenerii să se plictisească la un moment dat și să caute consolare în așternuturi străine.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Cifra 6 este dominată de Saturn, care binecuvântează cuplul cu maturitate și atrage reușită în căsătorie. Relaţia se va baza pe înțelepciune, dragoste și respect reciproc.

Cifra 7, chiar dacă este influențată tot de Saturn, atrage cuplul proaspăt căsătorit ori spre dragoste și romantism ori spre partea materială a vieții. Partenerii trebuie să facă față unor schimbări bruşte de dispoziție.

Cifra 8 are o vibrație care amplifică iubirea, dar împrumută și calități de la Jupiter, de aceea partenerii de cuplu se vor simți bine împreună, vor face eforturi pentru a menține dragostea la cote maxime.

Cifra 9 este guvernată de Marte, caracterizează un mariaj în care partenerii sunt puși pe fapte mari, relația rezistă în timp datorită responsabilității cu care se implică aceștia, dar s-ar putea să fie nevoiți să facă și sacrificii.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit