Calendar cu cele mai grele zile din luna decembrie care pot aduce ghinion

Calendar cu cele mai grele zile din luna decembrie care pot aduce ghinion
Calendarul lunii decembrie 2017, cu zile rele pentru dragoste, afaceri și sănătate. Calcule din astrologia chineză scot la iveală aspecte astrale cu impact

negativ asupra norocului.

DE INTERES: Calendar zile bune pentru sănătate și frumusețe în decembrie 2017

Lista cu zile rele din luna decembrie 2017 și impactul asupra domeniului de viață.

1, 14, 26 – influxul astral poate fi folosit pentru a pune capăt unor relații toxice, sunt favorizate schimbările majore, însă pe plan phihic și emoțional se vor resimți tensiuni apăsătoare.

2 – pe plan afectiv, se întrevăd scandaluri pe teme afective, care pot destabiliza relația pe termen lung. Sănătatea poate pune probleme legate de consumul excesiv de alcool.

3, 16, 28 – la muncă totul va deveni instabil, grijile excesive vor întuneca orizontul, însă pesimismul nu trebuie lăsat să câștige teren. Se recomandă consumul excesului de energie negativă prin activități casnice.

9, 21 – sunt cele mai periculoase zile ale lunii decembrie. Pacea sufletească este amenințată de stresul de la serviciu sau din relație. Pot apărea situații neașteptate, pierderi de bani, necazuri în dragoste.

10, 22 - energia negativă va pune stăpânire pe planul emoțional unde va genera confuzie. Se recomandă evitarea întâlnirilor cu persoane pesimiste sau mincinoase.

12, 24 – aceste zile pot pune probleme legate de vicii, alcool. Sunt posibile certuri în relații, cu risc crescut de a transforma emoții pozitive (iubire) în emoții negative (gelozie).

18, 30 Universul ne testează iubirea și sinceritatea. Din pricina unor dorințe egoiste și fantezii neîmplinite, se poate ajunge la trădări, infidelitate, cu risc crescut de boli cu transmitere pe cale amoroasă.

Amplificarea energiei pozitive în materie de dragoste și bani ne ajută să facem față în zilele rele.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.