Cei 8 nemuritori sub copac, simbol Feng Shui pentru dezvoltare, dragoste, prosperitate

Cei 8 nemuritori sub copac, simbol Feng Shui pentru dezvoltare, dragoste, prosperitate
Remediu feng shui pentru prosperitate, noroc, sănătate și longevitate
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC EPUIZAT
Produsul nu mai face parte din oferta ZODIACOOL.
COD PRODUS: o-f-s-104
Vezi produse similare: Decorațiuni și bijuterii Feng Shui
SHARE
4200 Lei

DESCRIERE

Cei opt nemuritori sub un copac reprezintă un obiect feng shui confecționat din rășină vopsită în culoarea aurie. În feng shui, copacul simbolizează dezvoltarea, creșterea, aduce energia elementului lemn. Cei opt nemuritori sunt zeități taoiste, șase de sex masculin și două de sex feminin, despre care se crede că-i ajută pe oameni să-și îndeplinească dorințele (bani, sănătate, dragoste). Fiecare Nemuritor este înzestrat cu anumite puteri magice și protejează una dintre cele 8 direcții cardinale și intermediare. 1. Zeul sănătății, Han Zhong Li ține în mână un evantai și o piersică a nemuririi din care picură elixirul vieții, ce vindecă bolile. Acest zeu protejează direcția Est. 2. Zeul Zhang Guo Lao este reprezentat călare pe un cal și cu un fluier de bambus în mână, pe care îl folosește pentru a deveni invizibil. Acest zeu aduce energia cerului, înțelepciune, sporește norocul de fertilitate pentru cuplurile care nu pot face copii și protejează direcția Nord. 3. Zeul protecției, Lee Dong Bin stă pe un tigru și ține în mâna stângă o sabie, pentru a ucide spiritele rele. Acest zeu atrage noroc la examene, succes la școală și protejează direcția Vest. 4. Zeul nobilității, Chao Guo Jiu simbolizează rafinamentul, de aceea apare îmbrăcat în haine oficiale. În mâna stângă ține o pereche de castaniete, prin care atrage atenția asupra lui. Acest zeu atrage o bună reputație, faimă și protejează direcția Nord-Est.  5. Zeul maestru, Li Tie Guai este reprezentat ca un cerșetor, pentru a-și ascunde puterile supranaturale. Acest zeu asigură protecție dinspre Sud și atrage înțelepciune, sporește intuiția. 6. Zeul norocului, Han Xiang Zi cântă la un flaut prin care atrage energia pozitivă, întreține viața. Acest zeu protejează direcția Sud-Est. 7. Zeița frumuseții, Lan Chai He cară un coș cu flori, atrage feminitate și sporește ferilitatea. Această zeiță protejează direcția Nord-Vest.  8. Zeița He Xian Gu aduce o floare de lotus prin care le binecuvântează pe femei, atrage noroc în mariaj. Această zeiță protejează direcția Sud-Vest.  Utilizarea copacului cu cei 8 nemuritori în feng shui: Plasați acest remediu în casă sau la birou în: - Sud-Est, colțul banilor, pentru a atrage prosperitate - Nord-Est, pentru a atrage oportunități, înțelepciune, burse - Est, colțul sănătății, pentru a îmbunătăți sănătatea - Nord, colțul carierei, pentru a atrage promovare - Nord-Vest, pentru a atrage mentori și călătorii - Vest, pentru a spori creativitatea și fertilitatea - Sud-Vest, colțul dragostei, pentru a spori norocul în căsătorie - Sud, pentru a câștiga o reputație bună Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energia negativă. Atenție! Acest remediu feng shui nu se așază pe jos; nu se pune în dormitor, în bucătărie și nici în toaletă.

Cei opt nemuritori sub un copac reprezintă un obiect feng shui confecționat din rășină vopsită în culoarea aurie.

În feng shui, copacul simbolizează dezvoltarea, creșterea, aduce energia elementului lemn.

Cei opt nemuritori sunt zeități taoiste, șase de sex masculin și două de sex feminin, despre care se crede că-i ajută pe oameni să-și îndeplinească dorințele (bani, sănătate, dragoste).

Fiecare Nemuritor este înzestrat cu anumite puteri magice și protejează una dintre cele 8 direcții cardinale și intermediare.

1. Zeul sănătății, Han Zhong Li ține în mână un evantai și o piersică a nemuririi din care picură elixirul vieții, ce vindecă bolile. Acest zeu protejează direcția Est.

2. Zeul Zhang Guo Lao este reprezentat călare pe un cal și cu un fluier de bambus în mână, pe care îl folosește pentru a deveni invizibil. Acest zeu aduce energia cerului, înțelepciune, sporește norocul de fertilitate pentru cuplurile care nu pot face copii și protejează direcția Nord.

3. Zeul protecției, Lee Dong Bin stă pe un tigru și ține în mâna stângă o sabie, pentru a ucide spiritele rele. Acest zeu atrage noroc la examene, succes la școală și protejează direcția Vest.

4. Zeul nobilității, Chao Guo Jiu simbolizează rafinamentul, de aceea apare îmbrăcat în haine oficiale. În mâna stângă ține o pereche de castaniete, prin care atrage atenția asupra lui. Acest zeu atrage o bună reputație, faimă și protejează direcția Nord-Est. 

5. Zeul maestru, Li Tie Guai este reprezentat ca un cerșetor, pentru a-și ascunde puterile supranaturale. Acest zeu asigură protecție dinspre Sud și atrage înțelepciune, sporește intuiția.

6. Zeul norocului, Han Xiang Zi cântă la un flaut prin care atrage energia pozitivă, întreține viața. Acest zeu protejează direcția Sud-Est.

7. Zeița frumuseții, Lan Chai He cară un coș cu flori, atrage feminitate și sporește ferilitatea. Această zeiță protejează direcția Nord-Vest. 

8. Zeița He Xian Gu aduce o floare de lotus prin care le binecuvântează pe femei, atrage noroc în mariaj. Această zeiță protejează direcția Sud-Vest. 

Utilizarea copacului cu cei 8 nemuritori în feng shui:

Plasați acest remediu în casă sau la birou în:

- Sud-Est, colțul banilor, pentru a atrage prosperitate

- Nord-Est, pentru a atrage oportunități, înțelepciune, burse

- Est, colțul sănătății, pentru a îmbunătăți sănătatea

- Nord, colțul carierei, pentru a atrage promovare

- Nord-Vest, pentru a atrage mentori și călătorii

- Vest, pentru a spori creativitatea și fertilitatea

- Sud-Vest, colțul dragostei, pentru a spori norocul în căsătorie

- Sud, pentru a câștiga o reputație bună

Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energia negativă.

Atenție! Acest remediu feng shui nu se așază pe jos; nu se pune în dormitor, în bucătărie și nici în toaletă.

SPECIFICAȚII

Material rășină
Lungime (cm) 15
Înălțime (cm) 14
Lățime (cm) 6

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE
Alți clienți au vizualizat și
-45%
Feng Shui Dormitor pentru Cuplu
107 VOTURI
20350 leiRating 4.00/5

Cel mai recent

[...]

de I.D., la 27.08.2019
Scrie un Review
Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont
  • 5 stele
  • 0
  • 4 stele
  • 1
  • 3 stele
  • 0
  • 2 stele
  • 0
  • 1 stea
  • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.