Horoscop saptamanal 23 - 29 Noiembrie 2020 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: nativii Capricorn, in intervalul 23 - 29 noiembrie vor sa se detaseze de problemele profesionale si sa faca o drumetie cu prietenii

Deși au trei planete grele pe domeniul personalității și de aceea ar trebui să fie plini de energie, nativii sunt mai puțin vitalizați.

Soarele este în domeniul sacrificiilor de sine și le aduce în viață exact acel eveniment în cadrul căruia trebuie nativul să își arate disponibilitatea de a se așeza pe locul al II-lea, al III-lea pentru o cauză nobilă.

Profesia este pentru nativii zodiei Capricorn un fel de motor al vieții. De data aceasta însă acești nativi sunt tentați de prieteni la o drumeție, o activitate care în orice caz promite a fi mult mai plăcută decât sarcinile de serviciu.

Obligațiile, cele profesionale dar și cele casnice deopotrivă, îl aduc pe nativ la exasperare. Pentru că este o fire responsabilă și îi este foarte greu să aleagă petrecerea!

Banii nu au niciun rol în acest aranjament al planetelor din această perioadă. Este posibil ca o parte dintre nativi, poate aceia care au legătură cu arta sau care au creat ceva, să aibă o recompensă bănească surpriză pentru prestația lor.

Dragostea este cu năbădâi. De ce? Pentru că nimic din ceea ce se petrece în domeniul iubirii pentru acești nativi nu este ceva obișnuit. O persoană pe care au cunoscut-o prin intermediul grupului de prieteni poate fi aceea imprevizibilă.

Din punct de vedere al sănătății, pot apărea probleme cu inima, probleme pe care nativul le-a mai întâmpinat și de care nu s-a ocupat cum trebuie.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 23 – 29 Noiembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!