Transport gratuit peste 199 lei

Menține-ți silueta după ce ai slăbit! 3 reguli de respectat după dietă

Menține-ți silueta după ce ai slăbit! 3 reguli de respectat după dietă

Deși dieta poate fi un chin, cel mai mare chin vine de cele mai multe ori abia după ce ați slăbit – acela de a vă păstra silueta. Problema este și mai mare

după dietele drastice. Descoperiți ce trebuie să faceți pentru a rămâne în formă! Statisticile au arătat că deseori 50% din kilogramele date jos se depun din nou în decurs de un an, iar restul în următorii 3 ani. În plus, tot studiile demonstrează că doar 1 persoană din 20 reușește să își mențină greutatea după o dietă. Lucrurile ar putea să nu fie chiar atât de dramatice dacă sunt respectate 3 reguli simple.

Iată ce trebuie să faceți după ce o dietă a luat sfârșit!

1. Fără a cădea în extreme, aveți grijă la calorii.

Aveți grijă să nu cădeți pradă ispitei după ce terminați o dietă. E firesc să simțiți nevoia să consumați orice nu ați avut voie și nimeni nu spune să nu o faceți, dar aveți grijă la cantitatea consumată. De exemplu, în loc de o pizza întreagă, încercați să vă limitați la maximum 2 felii.

Faceți tot posibilul să vă țineți departe de sucurile acidulate, alimente cu grăsime și cele de tip fast food. Puteți încerca să vă notați numărul de calorii pe care îl consumați zilnic, până vă obișnuiți cum să vă dozați mesele.

2. Sună clișeic, dar... sportul este extrem de important.

Nici măcar nu e vorba de cine știe ce sport, ci puteți alege să mergeți pe jos cel puțin jumătate de oră pe zi, să urcați scări, diverse exerciții fizice simple, yoga și poate puțin jogging, dacă nu aveți timp, chef sau bani pentru sală.

3. Încă de la început, impuneți-vă un program de masă.

Și faceți tot posibilul să vă țineți de el, fără pauză de nici măcar o zi. Fiecare masă are importanța sa, așa că nu săriți peste niciuna dintre ele. După o perioadă, va deveni obișnuință!

Încheiem cu un mic pont – aveți grijă mereu la cum stau hainele pe voi. Ele sunt primele care vă pot arăta că aveți ceva kilograme în plus. Nu lăsați să se adune mai multe, ci luați măsuri de la început!

Viziteaza magazinul online