Menține-ți silueta după ce ai slăbit! 3 reguli de respectat după dietă

15.FEBRUARIE.2019
Menține-ți silueta după ce ai slăbit! 3 reguli de respectat după dietă

Categorie: Sănătate și Nutriție Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Deși dieta poate fi un chin, cel mai mare chin vine de cele mai multe ori abia după ce ați slăbit – acela de a vă păstra silueta. Problema este și mai mare

după dietele drastice. Descoperiți ce trebuie să faceți pentru a rămâne în formă! Statisticile au arătat că deseori 50% din kilogramele date jos se depun din nou în decurs de un an, iar restul în următorii 3 ani. În plus, tot studiile demonstrează că doar 1 persoană din 20 reușește să își mențină greutatea după o dietă. Lucrurile ar putea să nu fie chiar atât de dramatice dacă sunt respectate 3 reguli simple.

Iată ce trebuie să faceți după ce o dietă a luat sfârșit!

1. Fără a cădea în extreme, aveți grijă la calorii.

Loading...

Aveți grijă să nu cădeți pradă ispitei după ce terminați o dietă. E firesc să simțiți nevoia să consumați orice nu ați avut voie și nimeni nu spune să nu o faceți, dar aveți grijă la cantitatea consumată. De exemplu, în loc de o pizza întreagă, încercați să vă limitați la maximum 2 felii.

Faceți tot posibilul să vă țineți departe de sucurile acidulate, alimente cu grăsime și cele de tip fast food. Puteți încerca să vă notați numărul de calorii pe care îl consumați zilnic, până vă obișnuiți cum să vă dozați mesele.

2. Sună clișeic, dar... sportul este extrem de important.

Nici măcar nu e vorba de cine știe ce sport, ci puteți alege să mergeți pe jos cel puțin jumătate de oră pe zi, să urcați scări, diverse exerciții fizice simple, yoga și poate puțin jogging, dacă nu aveți timp, chef sau bani pentru sală.

3. Încă de la început, impuneți-vă un program de masă.

Și faceți tot posibilul să vă țineți de el, fără pauză de nici măcar o zi. Fiecare masă are importanța sa, așa că nu săriți peste niciuna dintre ele. După o perioadă, va deveni obișnuință!

Încheiem cu un mic pont – aveți grijă mereu la cum stau hainele pe voi. Ele sunt primele care vă pot arăta că aveți ceva kilograme în plus. Nu lăsați să se adune mai multe, ci luați măsuri de la început!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.