Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Scurte rugăciuni pentru diverse momente ale zilei

Scurte rugăciuni pentru diverse momente ale zilei

În fiecare clipă a zilei putem să vorbim cu Domnul, să ne rugăm Lui și să Îi mulțumim. Rugăciune înaintea începerii unei lucrări. Doamne Iisuse

Cristoase, Fiul lui Dumnezeu, care ai spus prin gura profetului David: „Omul merge la muncă și trudește până se înserează”. Prin gura binecuvântatului Apostol Pavel ai spus: „Cel ce nu muncește, nu va mânca.” Și cu gura Ta prea curată ai spus: „Fără Mine nu poți face nimic.” Am ascultat cuvintele Tale sfinte, cu tot sufletul și inima mea, Doamne, și mă îndrept spre bunătatea Ta cu smerenie.

Ai milă de mine și ajută-mă pe mine, un păcătos, ca să termin lucrarea pe care acum o încep, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Amin.

Viziteaza magazinul online

Rugăciune pentru călătorie
Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, cela ce ești calea, adevărul și viața și ai călătorit împreună cu sluga Ta Iosif, precum și cu cei doi ucenici ce mergeau spre Emaus.

Stăpâne, călătorește și cu mine robul Tău, binecuvântând călătoria mea.

Trimite-mi ca lui Tobie, pe Îngerul păzitor, ca să-mi fie povățuitor și ocrotitor și să mă ferească nevătămat de toate întâmplările rele, ca în pace și în sănătate să mă întorc întru ale mele și toată viața mea să preamăresc numele Tău, al Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Amin

Rugăciune în vremuri de nevoie
Nori apăsători se adună deasupra mea, Doamne, și amenințarea furtunii mă înspăimântă. Deși sunt în suferință, nu mă plâng împotriva Ta, Dumnezeule, pentru că Tu ești sprijinul meu și stânca unde îmi caut scăparea.

Tu, Doamne, cunoști necazurile mele și ai grijă de mine neîncetat. Cu toată suferința mea, știu că mă iubești și asta îmi dă tărie. Cu speranța în ajutorul și bunătatea Ta, nu mă voi lăsa răpus, ci mă voi lupta cu curaj și voi fi scăpat.

Tu ești Cel ce cârmuiește lumea și viețile oamenilor; îndreaptă corabia vieții mele, care acum este clătinată de valuri furioase, spre ape liniștite.

Degeaba mă zbat singur împotriva furtunii, că fără Tine nu pot face nimic.

Către Tine mă îndrept și mă rog: vino în ajutorul meu, așa cum l-ai salvat pe Petru, care venea spre Tine pe apă. Întinde-ți brațul spre mine, cum l-ai întins spre el, Dumnezeule milostiv, și salvează-mă degrabă.

Amin.

Viziteaza magazinul online