Scurte rugăciuni pentru diverse momente ale zilei

27.FEBRUARIE.2019
Scurte rugăciuni pentru diverse momente ale zilei

Categorie: Rugăciuni Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

În fiecare clipă a zilei putem să vorbim cu Domnul, să ne rugăm Lui și să Îi mulțumim. Rugăciune înaintea începerii unei lucrări. Doamne Iisuse

Cristoase, Fiul lui Dumnezeu, care ai spus prin gura profetului David: „Omul merge la muncă și trudește până se înserează”. Prin gura binecuvântatului Apostol Pavel ai spus: „Cel ce nu muncește, nu va mânca.” Și cu gura Ta prea curată ai spus: „Fără Mine nu poți face nimic.” Am ascultat cuvintele Tale sfinte, cu tot sufletul și inima mea, Doamne, și mă îndrept spre bunătatea Ta cu smerenie.

Ai milă de mine și ajută-mă pe mine, un păcătos, ca să termin lucrarea pe care acum o încep, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Loading...

Amin.

Rugăciune pentru călătorie
Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, cela ce ești calea, adevărul și viața și ai călătorit împreună cu sluga Ta Iosif, precum și cu cei doi ucenici ce mergeau spre Emaus.

Stăpâne, călătorește și cu mine robul Tău, binecuvântând călătoria mea.

Trimite-mi ca lui Tobie, pe Îngerul păzitor, ca să-mi fie povățuitor și ocrotitor și să mă ferească nevătămat de toate întâmplările rele, ca în pace și în sănătate să mă întorc întru ale mele și toată viața mea să preamăresc numele Tău, al Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Amin

Rugăciune în vremuri de nevoie
Nori apăsători se adună deasupra mea, Doamne, și amenințarea furtunii mă înspăimântă. Deși sunt în suferință, nu mă plâng împotriva Ta, Dumnezeule, pentru că Tu ești sprijinul meu și stânca unde îmi caut scăparea.

Tu, Doamne, cunoști necazurile mele și ai grijă de mine neîncetat. Cu toată suferința mea, știu că mă iubești și asta îmi dă tărie. Cu speranța în ajutorul și bunătatea Ta, nu mă voi lăsa răpus, ci mă voi lupta cu curaj și voi fi scăpat.

Tu ești Cel ce cârmuiește lumea și viețile oamenilor; îndreaptă corabia vieții mele, care acum este clătinată de valuri furioase, spre ape liniștite.

Degeaba mă zbat singur împotriva furtunii, că fără Tine nu pot face nimic.

Către Tine mă îndrept și mă rog: vino în ajutorul meu, așa cum l-ai salvat pe Petru, care venea spre Tine pe apă. Întinde-ți brațul spre mine, cum l-ai întins spre el, Dumnezeule milostiv, și salvează-mă degrabă.

Amin.

Rugaciune de mulțumire

Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Dumnezeu milostiv și îndurător, a cărui dragoste pentru oameni nu are margini; mă închin gloriei Tale cu teamă și cuvioșie, ca să-Ți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dat, mie robului Tău.

Glorie Ție, Doamne, Te laud și îți cânt, Stăpâne și Binefăcătorule.

Din nou, îngenunchez în fața Ta, ca să îți mulțumesc pentru mila și bunătatea Ta, și mă rog ca și de acum înainte să faci minuni pentru mine, pentru ca dragostea mea pentru Tine și pentru semenii mei să crească.

Scapă-mă de toate relele și de toate nevoile.

Dă-mi liniște și pace, în toate zilele mele, ca să pot mulțumi Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și în vecii vecilor.

Amin.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
SECRETE DEZVĂLUITE
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
DE INTERES
PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.