Transport gratuit peste 199 lei

Fă această „novană” pentru îndeplinirea oricărei dorințe

Fă această „novană” pentru îndeplinirea oricărei dorințe

Dacă ai o dorință mare care ai vrea să ți se împlinească, spune această serie de 3 rugăciuni de trei ori în fiecare zi de marți, timp de 9 săptămâni.

Ritualull se numește „novană” și are o putere mare. Rugăciunea : Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.

Continuă cu rugăciunea „Tatăl nostru”

Tatăl nostru care ești în ceruri, Sfințească-se numele Tău, Vie împărația Ta, Facă-se voia Ta, Precum în cer așa și pre Pământ.

Pâinea noastră cea de toate zilele Dă-ne-o nouă astăzi Și ne iartă nouă greșalele noastre, Precum iertăm și noi greșiților noștri, Și nu ne duce pre noi în ispită, Ci ne izbăvește de cel rău, Că a Ta este împărăția, slava și puterea, În numele Tătalui, al Fiului și al Sfântului Duh, Amin!

Încheie cu următoarea rugăciune

Bucură-te, Marie, cea plină de har, Domnul este cu Tine!

Binecuvântată ești tu între femei Și binecuvântat este rodul pântecului tău Care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre, Iisus Hristos.

Sfântă Marie, Maică de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii Acum și în ceasul morții noastre, Amin!

Slavă Tatălui, și Fiului, și Sfântului Duh, acum și pururea, și-n vecii vecilor, Amin!

Spune aceste rugăciuni cu suflet curat și cu credință că Domnul și Maica Născătoare te vor ajuta să ți se îndeplinească dorința!

Viziteaza magazinul online