Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Stăpânul zilei LEMN în anul Șobolanului, cât noroc vei avea

Stăpânul zilei LEMN în anul Șobolanului, cât noroc vei avea

Fiind mai ușor de iubit, se văd șanse de a ajunge la inima cuiva potrivit. Multiple oportunități în carieră, dar responsabilitățile de la muncă vor crește

Conform cu calendarul astrologic chinezesc SOLAR, Anul Șobolanului 2020 începe pe 4 februarie 2020, ora 17:06. Aceasta este prima zi din anotimpul de primăvară, care este marcată de trecerea zodiei Tigru la guvernarea cercului zodiacal. Începutul primăverii este momentul în care Soarele se află la 315°.

Dar prima zi a anului astrologic chinezesc este diferită de ziua în care se sărbătorește Anul Nou Chinezesc (prima zi cu Lună Nouă din an), care se ia din calendarul LUNAR chinezesc și este pe 25 ianuarie 2020, 05:43 a.m (după fusul orar chinezesc).

Best seller

Prin urmare, dacă un copil este născut după 4 februarie 2020, ora 17:06, atunci face parte din zodia Șobolan. Dacă un copil se naște înainte de 4 februarie 2020, ora 17:06, atunci este un copil din zodia Mistreț.

Iată cum arată o Hartă natală, cei 4 Stâlpi ai destinului:

Se observă că Stăpânul zilei, pentru persoana născută pe 4 iulie 2011, ora 8:43 METAL YANG, și apare în partea de sus a stâlpului ZI.

Înainte de a vorbi despre norocul vostru în anul Șobolanului, trebuie să știți ce element aveți în harta natală, cei 4 Stâlpi ai destinului, în partea de sus a stâlpului ZI, numit Stăpânul zilei.

Iți recomandăm

Informațiile de mai jos sunt generale, pentru detalii și previziuni mai precise, astrologul ZODIACOOL vă stă la dispoziție cu analiza Coloanele Destinului pentru 12 luni.

2020 este anul Șobolanului de metal yang

Elementul Metal yang este simbolizat de obiecte din metal (săbii, arme, decorațiuni din fier) sau de vânt puternic. Șobolanul este o zodie de apă simbolizată de anotimpul iarnă, ploaia. Practic, Șobolanul de Metal Yang poate să aducă un an plin de furtuni, vânt puternic.

Metalul, elementul-mamă al apei (conform cu ciclul de creație al celor 5 elemente), atrage energia competițiilor, a provocărilor a luptelor. Șobolanul de metal ne oferă timp pentru instruire și educație.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Stâlpul AN al anului 2020, Șobolanul de apă, are o combinație de energii care amplifică elementul apă.

În anul 2020, va fi necesar să ne concentrăm asupra apei, prea multă ar putea provoca un uragan sau o alunecare de teren, care ar putea afecta proprietățile. Nu este exclus ca în anul 2020 să atragem pierderi de bani, criză financiară și dispute.

Dacă Stăpânul Zilei tale de naștere este elementul Lemn yang sau Lemn yin:

Cei 5 Factori

1.Factorul Prieteni (frați, veri, prieteni, parteneri) – reprezentat de elementul Lemn

2.Factorul Influență (statut social, reputație, respect, autoritate) - reprezentat de elementul Metal

3.Factorul Resurse (sănătate, emoții, înțelepciune, studii) - reprezentat de elementul Apă

4.Factorul Capacitate (comunicare, creativitate, inteligență) - reprezentat de elementul Foc

5.Factorul Bani (afaceri, investiții, venituri, cheltuieli) - reprezentat de elementul Pământ

Cum în ciclul celor 5 elemente metalul distruge lemnul, este posibil ca anul 2020 să vă aducă o mulțime de provocări, presiune.

Elementul metalul reprezintă pentru voi, cei care aveți Stăpânul zilei LEMN, cariera, poziția socială, șeful, profesorul, poliția sau legea.

Prin urmare, comportamentele sau activitățile voastre se vor confrunta cu anumite restricții.

Evenimentul major din anul 2020 este legat de locul de muncă. Responsabilitățile voastre de muncă e posibil să crească. Pe de o parte veți fi foarte ocupați la birou în acest an, dar pe de altă parte munca va fi răsplătită. Putem spune că 2020 este un an care vă aduce multiple oportunități în carieră.

Este drept că metalul poate să taie lemnul, dar dacă acesta este unul din elementele voastre norocoase, atunci ar trebui să puteți face față presiunilor și să urcați pe scara socială. Ceea ce aveți de făcut este să acceptați provocările și să fiți pe fază pentru orice oportunitate bună pentru carieră.

Însă dacă metalul este unul din elementele voastre nefavorabile, atunci s-ar putea să simțiți prea mult stres din cauza supraîncărcării. S-ar putea să întâlniți problemele în ceea ce privește anumite proiecte pe care le aveți în desfășurare, să aveți dificultăți în găsirea soluției potrivite.

Nu este exclus să vă pierdeți încrederea că veți evolua în carieră.

Dacă sunteți o doamnă singură și căutați o relație de dragoste, atunci 2020 este momentul potrivit pentru a vă găsi partenerul ideal. Metalul reprezintă iubitul sau soțul tău. Atâta timp cât socializați, aveți o șansă bună să întâlniți pe cineva care vă place.

Zodia Șobolan este o zodie de apă, iar apa este elementul mamă pentru Stăpânul zilei de lemn. Elementul apă este, în 2020, legat de părinți, bătrâni, cunoștințe sau medicină.

Posibil că veți întâlni adesea oameni care vă vor îngriji foarte mult și de la care veți învăța o lecție. S-ar putea să vă dea un sfat bun și să vă aducă ocazii în dezvoltarea carierei. 2020 ar putea fi un moment potrivit pentru a avea grijă de sănătate.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online