Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Numerologia VIP - Lora, bomba muzicii romanesti

Numerologia VIP - Lora, bomba muzicii romanesti

Analizand cifra destinului si matricea numerologica se poate realiza o mica descriere cu privire la reusitele din plan profesional

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, fotomodel, jurată în cadrul concursului Next Star și vedetă de televiziune din România. În continuare se vor analiza cifra destinului și matricea numerologică ale Laurei Petrescu

Laura Petrescu și-a ales numele de scenă Lora, trecând astfel de la vibrația lui 7 la vibrația cifrei 1, care îi garantează un loc de top pe scena artistică românească.

Lora este o artistă generoasă cu fanii săi, îi răsfață prin sutele de poze cu care încinge internetul.

Numerologie

Lora este o femeie decisă să aibă succes, totul este scris în destinul său, energia vectorului 2222-5-88 o susține să reușească în tot ce ține de planul social, scena artistică, relațiile cu publicul, lucrul în echipă. Este de o creativitate de admirat, aspect susținut de energia vectorului 7-88-9, care este cel mai puternic din matricea sa numerologică.

DE INTERES: Numerologia vip - Laura Cosoi, actrița descurcăreaţă, puternică şi agilă

Pasiunea sa pentru aventură vine atât de la cifra destinului 5, cât și de la combinația 2222, care o înzestrează cu un corp fizic plin de vitalitate și dornic de senzații tari, în special pe plan afectiv.

Secretul frumuseții sale nu se datorează doar alimentației sănătoase și sportului, ci și vibrației interioare 5 (ziua de naștere 23), care este la fel cu cifra destinului. Acest lucru atrage asupra Lorei o energie tumultoasă, pe care artista o consumă atât pe scenă, cât și la concursuri sportive ca Exatlon, Asia Express.

Partea negativă a cifrei 5 posibil să-i creeze și unele probleme Lorei, legate de vicii, amor, scandaluri pentru care s-ar putea să fie nevoită să cheltuie bani grei ca să le mușamalizeze.

Nu este deloc simplu să ții pasul cu Lora, este o mare iubitoare de libertate, are o energie inepuizabilă, adoră petrecerile. Lora este una dintre acele persoane care pot să realizeze ceva nou într-un domeniu de activitate. Cifrele 2222 din matricea numerologică o înzestrează cu anumite puteri paranormale, de care Lora este mai mult sau mai puțin conștientă.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Pe de altă parte, având în vedere că Lora beneficiază de energia vectorului 33-5-7, artista își va atinge mereu scopurile și va continua să ne surprindă prin felul său de a fi.

Matrice numerologică Lora:

lora-matrice-numerologica

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit