Câtă încredere ar trebui să avem în astrologie?

10.DECEMBRIE.2018
Câtă încredere ar trebui să avem în astrologie?
Astrologie AUTOR: Ivona Mara FOTO: pxhere.com
Astrologia oferă informații despre conjuncturile astrale din momentul nașterii și pentru anumite perioade de timp. Din vremuri străvechi, oamenii au fost

interesați de planete și de modul în care acestea ne influențează caracterul, deciziile, modul de viață. Astrologia oferă informații despre conjuncturile astrale din momentul nașterii și pentru anumite perioade de timp. În funcție de acestea, se pot face previziuni, în baza cunoștințelor adunate de-a lungul secolelor.

Orice corp din Univers transmite vibrații sau unde electromagnetice care îl înconjoară. Asta deoarece totul este energie, și relația cu mediul înconjurător se bazează pe sistemul emițător-receptor. Pentru oameni, aceste energii se traduc în stări de bine sau, dimpotrivă, de rău, în sentimente de simpatie sau antipatie și antitezele pot continua la nesfârșit. De altfel, astfel de stări se creează în fiecare moment în care intrăm în contact cu un corp.

Loading...

Astrologia pleacă de la ideea că energiile Universului ne influențează destinul, pornind de la propria noastră zi de naștere și continuănd să facă asta apoi de-a lungul întregii noastre vieți.

Cu toate acestea și contrar unor păreri, astrologia nu poate fi confundată sau asociată cu ghicitul, ce nu își are bazele în ceva concret ori în libertatea omului de a alege (gândiți-vă la ceea ce spune o ghicitoare în materie de destin - câți bani va avea iubitul, cu cine te căsătorești – unul blond cu ochi albaștri să fie?). Diferența vine din reperele pe care se întemeiază astrologia, pe pârghiile de care te poți folosi pentru a evolua ca om. Pe de altă parte, știați că ocupația de astrolog există în COR (Clasificarea Ocupațiilor din România)?

În mai puține cuvinte și metaforic vorbind, astrologia este ghidul personal al fiecăruia dintre noi pentru călătoria unică prin viață. Alegerea este a noastră – dacă vrem sau nu să avem un ghid, să parcurgem anumite evenimente, pentru că liberul arbitru este darul cel mai de preț al oamenilor.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,4  5
VOTURI
1770
4.40
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

O persoană sociabilă prin definiție. Îi place să aibă mulți prieteni, să meargă la
Horoscop BERBEC SĂNĂTATE 2019: Sănătatea nativilor Berbec în 2019 este pusă sub semnul
Horoscop SCORPION SĂNĂTATE: Acest capitol va fi activ până în Martie 2019, Uranus va fi plasat

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.