Câtă încredere ar trebui să avem în astrologie?

10.DECEMBRIE.2018
Câtă încredere ar trebui să avem în astrologie?

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara Zodiacool Foto:pxhere.com

Astrologia oferă informații despre conjuncturile astrale din momentul nașterii și pentru anumite perioade de timp. Din vremuri străvechi, oamenii au fost

interesați de planete și de modul în care acestea ne influențează caracterul, deciziile, modul de viață. Astrologia oferă informații despre conjuncturile astrale din momentul nașterii și pentru anumite perioade de timp. În funcție de acestea, se pot face previziuni, în baza cunoștințelor adunate de-a lungul secolelor.

Orice corp din Univers transmite vibrații sau unde electromagnetice care îl înconjoară. Asta deoarece totul este energie, și relația cu mediul înconjurător se bazează pe sistemul emițător-receptor. Pentru oameni, aceste energii se traduc în stări de bine sau, dimpotrivă, de rău, în sentimente de simpatie sau antipatie și antitezele pot continua la nesfârșit. De altfel, astfel de stări se creează în fiecare moment în care intrăm în contact cu un corp.

Astrologia pleacă de la ideea că energiile Universului ne influențează destinul, pornind de la propria noastră zi de naștere și continuănd să facă asta apoi de-a lungul întregii noastre vieți.

Cu toate acestea și contrar unor păreri, astrologia nu poate fi confundată sau asociată cu ghicitul, ce nu își are bazele în ceva concret ori în libertatea omului de a alege (gândiți-vă la ceea ce spune o ghicitoare în materie de destin - câți bani va avea iubitul, cu cine te căsătorești – unul blond cu ochi albaștri să fie?). Diferența vine din reperele pe care se întemeiază astrologia, pe pârghiile de care te poți folosi pentru a evolua ca om. Pe de altă parte, știați că ocupația de astrolog există în COR (Clasificarea Ocupațiilor din România)?

În mai puține cuvinte și metaforic vorbind, astrologia este ghidul personal al fiecăruia dintre noi pentru călătoria unică prin viață. Alegerea este a noastră – dacă vrem sau nu să avem un ghid, să parcurgem anumite evenimente, pentru că liberul arbitru este darul cel mai de preț al oamenilor.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.