Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna SEPTEMBRIE 2019

Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna SEPTEMBRIE 2019

Viitorul se schimbă mereu. Dacă nu-ți place să-l lași la voia întâmplării, vezi pe ce cale te sfătuiesc îngerii să mergi, pentru a-ți fi mai ușor să iei decizii potrivite.

Berbec

„Este timpul să vă redescoperiți copilul interior. Ieșiți din rutina de zi cu zi și permiteți-vă să fiți inocenți și bucuroși. Copiii sunt mult mai în acord cu partea spirituală a vieții, așa că are sens să vă conectați la acea energie jucăușă, pentru a face legătura cu partea voastră Divină.”

Taur

„Ceva vă preocupă, dar acum este bine să vă gândiți-vă la alte posibilități. Dacă v-ați simțit ca și cum ați fi blocați în situația actuală, îngerii vă spun că există și alte opțiuni pentru a o rezolva. Trebuie doar să le căutați.”

Gemeni

„Dacă ceva nu mai merge, nu mai stați pe gânnduri și nu mai permiteți ca lucrurile să rămână la fel în viața voastră. Orice acțiune este un progres, însă trebuie să luați unele decizii pentru a ajunge la pasul următor.“

Rac

„Trebuie să fiți conștienți de faptul că orientarea și asistența care vin de la îngeri pot fi diferite de ceea ce vă așteptați. Dacă vă rugați și nu vă faceți așteptări, atunci ați putea fi foarte plăcut surprinși de ceea ce vă vine ca răspuns. Dumnezeu și îngerii știu ce este în interesul vostru cel mai înalt, prin urmare permiteți-vă să primiți ajutor din cer.“

Leu

„Atunci când vreți să vă îndepliniți scopurile nu vă este de niciun folos să vă îndoiți, să vă faceți griji sau să vă temeți, deoarece acest lucru va bloca energia pozitivă care poate veni la voi. Trebuie să rămâneți centrați, în pace și pentru ca îngerii să ne poată ajuta.”

Fecioară

„Ceva nou este pe cale să apară, un proiect sau o situație. Sunteți îndrumați și protejați de îngeri, deci mergeți înainte cu încredere. Sufletul vostru dorește să creeze și să se exprime, iar îngerii stau acum în spate, își înfășoară aripile în jurul vostru, vă călăuzesc. Nu vă temeți”

Balanță

„Dacă doriți să primiți un răspuns de la îngeri la întrebarea care vă preocupă atunci acesta este NU. Ceva nu este corect sau decizia ar fi greșită, trebuie să mai așteptați. S-ar putea să vină o perioadă mai bună de timp. Răbdarea este cheia. Utilizați meditația pentru a întreține un mod corect de gândire și pentru a primi îndrumare divină.”

Scorpion

„Posibil să simțiți că nu puteți să realizați mai multe în viață, să aveți impresia că nu sunteți suficient de inteligenți sau de bogați pentru a vă trăi viața sau relația așa cum vă doriți. Însă îngerii sunt aici pentru a vă spune că într-adevăr puteți și că sunteți vrednici de tot ce este mai bun în viață.”

Săgetător

„Pregătiți-vă de o mare schimbare. Ar putea fi ceva care să vă transforme complet viața. Un scop pe care l-ați avut mai demult acum este pe cale să se îndeplinească. Concentrați-vă asupra schimbărilor pozitive.”

Capricorn

„Aveți nevoie de îndrumare, un anumit lucru nu este deloc ușor de făcut. De aceea, îngerii consideră că nu sunteți demni de asistență. Ei cred că necazurile, confuzia sau întrebările voastre sunt vrednice de ajutor divin. Fiți deschiși să primiți ajutor.”

Vărsător

„Vă preocupă mai multe situații din viață sau vreți să vă îmbunătățiți relația cu anumite persoane, pe care le considerați mai importante decât calea voastră. Îngerii vă spun că dorințele proprii sunt la fel de importante ca ale celorlalți, de aceea ar fi bine să le acordați atenția cuvenită.”

Pești

„Posibil că nu sunteți tipul de persoană care solicită ajutor sau poate că nu știți la cine să apeleți. Îngerii sunt aici când aveți nevoie de sprijin, în plus este bine să permiteți și celor din jur să vă ajute, întrucât această atitudine activează energia de a da și primi. Astfel vă veți atinge mai ușor scopurile în viață. ”

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!