Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna IULIE 2019

01.IULIE.2019
Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna IULIE 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Ai nevoie de un sfat de la îngerii cerești? Deschide-ți inima și mintea, fii dispus să descoperi îndrumarea plină de iubire și adevăr, pentru a nu te îndoi de deciziile tale.

Berbec

„Sunteți aici pentru a-i ajuta pe alții să se trezească la scopul lor divin și la calea vieții. Aveți un dar special, care vă permite să informați cu ușurință și să îi îndrumați pe oameni în înțelegerea și conectarea cu esența lor spirituală.

Acest lucru vă permite să vă deschideți la darurile, talentele și abilitățile voastre și să deveniți mai conștienți de misiunea voastră pe planetă.”

Taur

„Îngerii vin la voi și vă ghidează ușor în ceea ce privește timpul și energia voastră. Ei vă îmbrățișează cu aripile lor iubitoare și vă cer să vă opriți și să vă îngrijiți mai bine de voi. Nu vă mai împiedicați propria sănătate fizică și bunăstarea emoțională. Încercați să găsiți un echilibru în viața voastră.”

Loading...

Gemeni

„Trebuie să-i lăsați și pe alții să facă lucruri frumoase pentru voi! Îngerii vă spun acum că dați tot timpul câte ceva, dar de obicei nu acceptați nimic în schimb. A sosit vremea să vă schimbați atitudinea.“

Rac

„Vi se cere să petreceți timp de unii singuri, de preferință în natură. Îngerii vă sfătuiesc să vă deconectați de lumea cotidiană și să permiteți întregului trup, mintei și sufletului să fie în pace. Când vă aflați într-o stare de relaxare, puteți auzi adevărurile interioare mult mai clar.”

Leu

„Dețineți deja răspunsurile la întrebările care vă preocupă în interiorul nostru. Cu toții avem un dar uimitor pe care îl putem accesa oricând - este intuiția noastră! Însă cel mai adesea, teama ne împiedică să luăm o decizie. Dar acum este momentul să luați decizia și să continuați, aveți încredere în înțelepciunea voastră interioară.”

Fecioară

„Mențineți-vă credința. Îngerii lucrează în spatele scenei pentru ca să aducă ceva nou pe care nu îl puteți vedea în acest moment. De multe ori, când sunteți în mijlocul unei provocări, este greu să credeți că vă așteaptă ceva mai bun.

Însă îngerii vă spun că există ceva pozitiv în spatele orizontului și că acel ceva vine la voi. Cu speranță și credință, lucrurile vor începe să se îmbunătățească.”

Balanță

„Puterea cunoașterii este un lucru minunat. Dacă v-ați întrebat dacă o nouă situație merită perseverența voastră, îngerii vă informează că sunteți pe calea cea bună și că fericirea va fi rezultatul final. Deși va trebui să țineți ochii deschiși și să vă adaptați pe măsură ce calea devine mai clară, este esențial să rămâneți pozitivi și să vă așteptați la tot ce este mai bun.”

Scorpion

„Începerea unei noi aventuri necesită determinare, pasiune și putere de conducere. Îngerii vă oferă energie în plus pentru a face primul pas în demararea a ceea ce credeți că este mai bun pentru voi.”

Săgetător

„Veți primi pe calea visului îndrumări care vă vor ajuta în acest nou proces și vă vor arăta direcția pe care trebuie să o urmați acum. Creșterea personală este imperativă. Îngerii cred în voi și vă vor arăta frumusețea și lumina în îmbunătățirea educației voastre.”

Capricorn

„O rugăciune de seară vă va conecta cu energia divină din Univers. Cu ajutorul îngerilor va fi mai ușor să decideți care cale este cea mai bună și ce acțiuni trebuie să faceți pentru a atrage apreciere în ceea ce privește dezvoltarea personală.”

Vărsător

„Beneficiați acum de o energie de creștere, atât din punct de vedere spiritual, cât și din punct de vedere material, care tinde să se manifeste în schimbări majore în viața noastră. Încercați să mențineți o atitudine pozitivă.”

Pești

„Traversați o perioadă de tranziție și este important să vă exprimați sentimentele. Fie că țineți un jurnal, fie că discutați cu prietenii de încredere, cu cât veți elibera mai multă energie stagnantă, cu atât veți avea mai multă libertate. Feriți-vă de tendințele autodistructive care pot apărea, îngerii vă vor ajuta să aveți grijă de voi dacă îi veți contacta.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 FECIOARĂ SĂNĂTATE: Probleme pe partea de sănătate vor întâmpina doar nativii
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.