Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna IULIE 2019

Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna IULIE 2019

Ai nevoie de un sfat de la îngerii cerești? Deschide-ți inima și mintea, fii dispus să descoperi îndrumarea plină de iubire și adevăr, pentru a nu te îndoi de deciziile tale.

Berbec

„Sunteți aici pentru a-i ajuta pe alții să se trezească la scopul lor divin și la calea vieții. Aveți un dar special, care vă permite să informați cu ușurință și să îi îndrumați pe oameni în înțelegerea și conectarea cu esența lor spirituală.

Acest lucru vă permite să vă deschideți la darurile, talentele și abilitățile voastre și să deveniți mai conștienți de misiunea voastră pe planetă.”

1282
0
SHARE

Taur

„Îngerii vin la voi și vă ghidează ușor în ceea ce privește timpul și energia voastră. Ei vă îmbrățișează cu aripile lor iubitoare și vă cer să vă opriți și să vă îngrijiți mai bine de voi. Nu vă mai împiedicați propria sănătate fizică și bunăstarea emoțională. Încercați să găsiți un echilibru în viața voastră.”

Gemeni

„Trebuie să-i lăsați și pe alții să facă lucruri frumoase pentru voi! Îngerii vă spun acum că dați tot timpul câte ceva, dar de obicei nu acceptați nimic în schimb. A sosit vremea să vă schimbați atitudinea.“

Rac

Acest lucru vă permite să vă deschideți la darurile, talentele și abilitățile voastre și să deveniți mai conștienți de misiunea voastră pe planetă.”

Leu

„Dețineți deja răspunsurile la întrebările care vă preocupă în interiorul nostru. Cu toții avem un dar uimitor pe care îl putem accesa oricând - este intuiția noastră! Însă cel mai adesea, teama ne împiedică să luăm o decizie. Dar acum este momentul să luați decizia și să continuați, aveți încredere în înțelepciunea voastră interioară.”

Fecioară

„Mențineți-vă credința. Îngerii lucrează în spatele scenei pentru ca să aducă ceva nou pe care nu îl puteți vedea în acest moment. De multe ori, când sunteți în mijlocul unei provocări, este greu să credeți că vă așteaptă ceva mai bun.

Însă îngerii vă spun că există ceva pozitiv în spatele orizontului și că acel ceva vine la voi. Cu speranță și credință, lucrurile vor începe să se îmbunătățească.”

Balanță

„Puterea cunoașterii este un lucru minunat. Dacă v-ați întrebat dacă o nouă situație merită perseverența voastră, îngerii vă informează că sunteți pe calea cea bună și că fericirea va fi rezultatul final. Deși va trebui să țineți ochii deschiși și să vă adaptați pe măsură ce calea devine mai clară, este esențial să rămâneți pozitivi și să vă așteptați la tot ce este mai bun.”

Scorpion

„Începerea unei noi aventuri necesită determinare, pasiune și putere de conducere. Îngerii vă oferă energie în plus pentru a face primul pas în demararea a ceea ce credeți că este mai bun pentru voi.”

Săgetător

„Veți primi pe calea visului îndrumări care vă vor ajuta în acest nou proces și vă vor arăta direcția pe care trebuie să o urmați acum. Creșterea personală este imperativă. Îngerii cred în voi și vă vor arăta frumusețea și lumina în îmbunătățirea educației voastre.”

Capricorn

„O rugăciune de seară vă va conecta cu energia divină din Univers. Cu ajutorul îngerilor va fi mai ușor să decideți care cale este cea mai bună și ce acțiuni trebuie să faceți pentru a atrage apreciere în ceea ce privește dezvoltarea personală.”

Vărsător

„Beneficiați acum de o energie de creștere, atât din punct de vedere spiritual, cât și din punct de vedere material, care tinde să se manifeste în schimbări majore în viața noastră. Încercați să mențineți o atitudine pozitivă.”

Pești

„Traversați o perioadă de tranziție și este important să vă exprimați sentimentele. Fie că țineți un jurnal, fie că discutați cu prietenii de încredere, cu cât veți elibera mai multă energie stagnantă, cu atât veți avea mai multă libertate. Feriți-vă de tendințele autodistructive care pot apărea, îngerii vă vor ajuta să aveți grijă de voi dacă îi veți contacta.”

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!