Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna AUGUST 2019

01.AUGUST.2019
Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna AUGUST 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Îngerii îți vorbesc acum cu o căldură ce vine dintr-un loc al înțelepciunii divine. Află ce mesaj au pregătit îngerii pentru zodia ta, pentru a avea o lună reușită.

Berbec

„S-ar putea să vă simțiți triști, ca și cum inima voastră se va sparge. Dacă există ceva ce să preocupă, nu vă fie jenă să plângeți, în plus îngerii sunt aproape de voi chiar acum. Nu este exclus ca tristețea pe care o simțiți să vă inspire să finalizați un proiect pe care l-ați abandonat.”

Taur

„Trăiți adevărul mergând cu încredere pe calea voastră, atrăgând binecuvântări în viață. Extinzându-vă energiile veți cuprinde tot ceea ce sunteți cu adevărat cu diferitele voastre talente și abilități. Vă veți simți pozitivi, înălțați și inspirați, deoarece multe daruri vă vor fi oferite de Îngeri.”

Loading...

Gemeni

„Nu permiteți geloziei, îndoielii sau temerilor altor persoane să vă tragă în jos sau să vă facă să simțiți că ar trebui să vă opriți din ceea ce v-ați propus. Acum este timpul vostru. Rămâneți focalizați pe scopul final, astfel îi veți inspira și pe alții să-și urmeze visele.“

Rac

„S-ar putea ca ceva să vă răstoarne complet viața cu susul în jos. Asigurați-vă că această schimbare este un lucru bun pentru voi. Cea mai bună cale de acțiune atunci când treceți prin astfel de schimbări este literalmente să vă lăsați duși de val.“

Leu

„Dacă veți lupta cu schimbările din viața voastră probabil că veți atrage haos. Încercați să înțelegeți că aceste schimbări sunt menite să vă ajute să renunțați la lucrurile care nu mai servesc binelui vostru cel mai înalt. Păstrați-vă calmul.”

Fecioară

„Arhanghelul Gabriel vă ajută acum să vă recăpătați încrederea în sine. Nu vă mai îndoiți de voi înșivă, pentru a nu bloca puterea de a-i ajuta pe ceilalți și de a reuși în călătoria vieții voastre personale.”

Balanță

„Îngerii au o energie puternică, care vă ajută să vă regăsiți curajul și să vă întăriți credința în abilitățile voastre. Aveți multe de oferit celor din jur, trebuie doar să vă deschideți inima spre nevoile celorlalți.”

Scorpion

„Îngerul păcii vă reamintește că sunteți conectați la sursă și că aveți abilitatea înnăscută de a "ști" intuitiv care va fi următoarea voastră acțiune. De aceea ar fi bine să recunoașteți în voi această scânteie a adevărului și să acționați în armonie cu propria intuiție.”

Săgetător

„Sunteți copiii iubiți ai lui Dumnezeu și îngerii vă îndeamnă să vă relaxați și să vedeți adevărul despre situațiile din viața voastră prezentă. Nu mai trăiți în iluzie, este timpul să încercați să vedeți lucrurile cât mai clar, pentru a  reuși să găsiți soluțiile potrivite.”

Capricorn

„Lăsați inima să vă fie ghid, deoarece aceasta are o înțelepciune mai profundă decât sunteți conștienți. Aveți încredere, respirați adânc, închideți ochii și imaginați-vă următorul pas. Apoi luați măsuri!”

Vărsător

„Nu există putere mai mare decât iubirea, iar îngerii sunt aici să dăruiască din energia lor pozitivă. Aveți ocazia să vă folosiți puterea într-un mod mai eficient și iubitor. Nu tot timpul este necesară forța brută.”

Pești

„Dacă v-ați oprit sau v-a fost frică să lăsați lumina adevărată să vă ghideze, chemați-i pe îngeri în ajutor. Ei vă pot ajuta să vă întăriți încrederea în sine sau să o recuperați de la cei care v-au furat-o. Lăsați sinele adevărat să vă fie ghid într-o manieră echilibrată și corectă.”

loading...
999
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Previziuni pentru nativii din zodia Iepure zodiac chinezesc 2020: în anul 2020, ideal ar fi să
Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.