Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna AUGUST 2019

01.AUGUST.2019
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Îngerii îți vorbesc acum cu o căldură ce vine dintr-un loc al înțelepciunii divine. Află ce mesaj au pregătit îngerii pentru zodia ta, pentru a avea o lună reușită.

Berbec

„S-ar putea să vă simțiți triști, ca și cum inima voastră se va sparge. Dacă există ceva ce să preocupă, nu vă fie jenă să plângeți, în plus îngerii sunt aproape de voi chiar acum. Nu este exclus ca tristețea pe care o simțiți să vă inspire să finalizați un proiect pe care l-ați abandonat.”

Taur

„Trăiți adevărul mergând cu încredere pe calea voastră, atrăgând binecuvântări în viață. Extinzându-vă energiile veți cuprinde tot ceea ce sunteți cu adevărat cu diferitele voastre talente și abilități. Vă veți simți pozitivi, înălțați și inspirați, deoarece multe daruri vă vor fi oferite de Îngeri.”

Loading...

Gemeni

„Nu permiteți geloziei, îndoielii sau temerilor altor persoane să vă tragă în jos sau să vă facă să simțiți că ar trebui să vă opriți din ceea ce v-ați propus. Acum este timpul vostru. Rămâneți focalizați pe scopul final, astfel îi veți inspira și pe alții să-și urmeze visele.“

Rac

„S-ar putea ca ceva să vă răstoarne complet viața cu susul în jos. Asigurați-vă că această schimbare este un lucru bun pentru voi. Cea mai bună cale de acțiune atunci când treceți prin astfel de schimbări este literalmente să vă lăsați duși de val.“

Leu

„Dacă veți lupta cu schimbările din viața voastră probabil că veți atrage haos. Încercați să înțelegeți că aceste schimbări sunt menite să vă ajute să renunțați la lucrurile care nu mai servesc binelui vostru cel mai înalt. Păstrați-vă calmul.”

Fecioară

„Arhanghelul Gabriel vă ajută acum să vă recăpătați încrederea în sine. Nu vă mai îndoiți de voi înșivă, pentru a nu bloca puterea de a-i ajuta pe ceilalți și de a reuși în călătoria vieții voastre personale.”

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
453
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 2, remedii feng shui pentru anul 2019
Se știe că atunci când sunt probleme de sănătate, oamenii își pierd pofta de viață,
Zodiac chinezesc 2019, SARPE horoscop chinezesc 2019 BANI
Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pe plan financiar: În 2019

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.