Mesaje de suflet de la ingerii pazitori zodii, pentru luna Mai 2020

12.MAI.2020
Mesaje de suflet de la ingerii pazitori zodii, pentru luna Mai 2020

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Descopera mesajul divin al ingerilor pazitori, pentru ca inima ta sa se deschida iubirii, bucuriei. Mesaje speciale pentru luna Mai 2020

Recomandările astrologului ZODIACOOL pentru mesajele îngerilor păzitori

Berbec

“Aveți misiunea de a lucra acum cu tinerii. Misiunea voastră Divină implică ajutarea, învățarea și îngrijirea copiilor. Tot ce trebuie să faceți este să vă asumați acest rol important în viața tinerilor.”

Taur

“Detașați-vă de situație, pentru a reuși să o priviți cu obiectivitate. A venit vremea să faceți un pas înapoi și să aveți o perspectivă mai largă asupra situației. Nu vă lăsați conduși de emoțiile înconjurătoare, și aveți grijă să nu-i jigniți pe cei din jur printr-un comportament neadecvat.”

Gemeni

“Fiți conștienți de propria voastră putere, îngerii vă călăuzesc acum să vă manifestați și să vă vindecați sufletul, creând pace și binecuvântări pentru voi și pentru cei din anturaj.“

Rac

“Rezultatul dorit va apărea curând. Dați dovadă de răbdare și credință și nu încercați să forțați lucrurile. Cereți îngerilor să vă ajute să vă ancorați în credință, să nu alunecați în negativitate, pentru a reuși.“

Leu

“Bazați-vă pe sprijinul îngerilor. Veți primi ajutorul de care aveți nevoie, încercați să vă detașați pentru a nu purta povara unor griji inutile și a găsi soluția potrivită. Când permiteți altora să vă ajute și să vă sprijine, puterea crește.”

Fecioară

“Păstrați-vă credința și speranța, fiindcă la orizont e ceva nou și pozitiv. Semințele pe care le-ați semănat încep să încolțească. Este important ca acum să rămâneți cu o atitudine pozitivă și să păstrați o viziune clară privind dorințele și intențiile.”

Balanță

“Casa vă este protejată de îngeri. Aceștia vă protejează actuala locuință și vă garantează siguranța financiară. Un venit neașteptat vă ajută să plătiți împrumutul sau garanția.”

Scorpion

“Petreceți mai mult timp în natură, meditând asupra dorințelor și întențiilor voastre. Rugați-i pe îngeri să vă ajute să dobândiți o perspectivă pozitivă. Rugăciunile sunt amplificate prin puterea naturii și vă veți simți împrospătați când veți reveni acasă.”

Săgetător

“Relația voastră de dragoste va beneficia de energia vindecătoare a îngerilor, trebuie doar să le-o cereți. Ar fi bine și să luați măsuri pentru creșterea vitalității, de exemplu faceți mai multe exerciții fizice și hrăniți-vă sănătos.”

Capricorn

“Aveți o misiune importantă în viață ce implică artele și comunicarea. De aceea ar fi bine să nu lăsați ca problemele inopinate să vă întoarcă din drum. Îngerii vă vor ajuta în această lună să manifestați onestitate și cooperare.”

Vărsător

“Acum a venit vremea să țineți cont mai mult de sentimente. Acestea vă pot ajuta să fiți cinstiți cu voi înșivă, să înfruntați adevărul despre voi. În final veți găsi căile de rezolvare a problemelor care vă preocupă.“

Pești

“Amintiți-vă că grijile sunt o formă de rugăciune, așadar rugați-vă doar pentru ceea ce doriți. Îngerii vă protejează din ceruri, acum vă puteți relaxa, pentru a reuși să vă focalizați asupra priorităților și a vă bucura de o viață sănătoasă și fericită.”

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.