Mesaje de suflet de la INGERII PAZITORI ZODII, pentru luna Ianuarie 2020

Mesaje de suflet de la INGERII PAZITORI ZODII, pentru luna Ianuarie 2020

Pentru ca inima ta sa se deschida iubirii, afla mesajele ingerilor tai pazitori pentru luna ianuarie 2020

Recomandările astrologului ZODIACOOL pentru mesajele îngerilor păzitori

Berbec

“Toate schimbările pozitive și acțiunile de succes implică un grad de risc și tu ești pregătit să urmezi ghidarea divină spre noi teritorii. Pe măsură ce lași în spate ceea ce este confortabil și familiar dar care nu mai este potrivit acum pentru tine, tu faci loc pentru nou și pentru oportunități mult mai pline de sens.”

Taur

1419
0
SHARE

“Da, semnele pe care le-ai primit sunt trimise din ceruri. Noi lăsăm în drumul tău pene, monede și alte semne, pentru a-ți aminti că ești iubit și că nu ești niciodată singur.”

Gemeni

“Fă din tine cea mai importantă obligație financiară, punând deoparte o mică sumă ori de câte ori ești plătit. Această formă iubitoare de grijă de sine asigură faptul că ai economii de investit în prezentul și în viitorul tău.“

Rac

“Dumnezeu și îngerii pot veni în sprijinul tău doar dacă faci o alegere conștientă de a fi ajutat și începe prin a cere. Nu contează cum îl rogi pe Dumnezeu pentru ajutor, ci doar fă-o. Același lucru este valabil și prin a cere clar altor oameni să te ajute.“

Taur

“Ai abilitatea să manifeșți instantaneu abundență, alegând cuvinte puternice pozitive și creatoare. Întodeauna descrie-ți viața și situațiile în cuvinte iubitoare, optimiste și astfel vei atrage mai mulți bani pentru tine și pentru cei dragi din viață ta.”

Fecioară

“Revărsăm asupra ta binecuvântările unei iubiri strălucitoare. Deschide-ți brațele și eliberează-te de provocările pe care le ții bine prinse în mâini. Deschide-ți inima către iubirea și ajutorul nostru.”

Balanță

“Atunci când ești sincer cu tine despre fricile pe care le ai despre succes sau despre eșec, ele nu te mai pot controla. Eliberează-te de frici ascunse, expunându-te în lumina strălucitoare a conștientizării și vei realiza că nu ai de ce te teme… și că fiecare om de succes a avut și a eliberat zbateri și îndoieli.”

Scorpion

“Dacă te gândești că dorința ta este ceva ce va avea loc în viitor, atunci ea va fi întotdeauna cel puțin cu o zi mai departe de tine. Vezi, simte, gândește și rostește ca și cum deja ai în prezent ceea ce îți dorești și asta este ceea ce vei experimenta.”

Săgetător

“Fluxul abundenței îți este afectat de oamenii cu care petreci timpul, deci discerne cu privire la asocierile și relațiile pe care le ai. Alege să fii cu oameni care te inspiră, generoși și care te susțin.”

Capricorn

“Dăruiește cu bucurie oamenilor sau organizațiilor care te inspiră și susțin spiritual și să știi că vei fi recompensat generos în moduri miraculoase de care nu știi încă. Timpul, banii sau alte resurse pe care le donezi îți vor asigura o multiplicare a energiei tale pozitive și a tot ceea ce vine bun spre tine.”

Vărsător

“Dă orice situație care te stresează lui Dumnezeu pentru a o vindeca și fii deschis la miracole. Resursele nelimitate ale divinității, iubirea și răspunsurile îți așteaptă rugăciunile. Fii sigur că acționezi conform ghidării divine pe care Dumnezeu ți-o dă, ca răspuns la rugăciunile tale.“

Pești

“Să știi că nu este nevoie să suferi sau să te sacrifici. Menține-ți intenția de a fi eliberat de orice jurământ de sărăcie sau de negare de sine pe care l-ai făcut, conștient sau inconștient, în această viață sau în oricare altă viață trecută. Făcând așa, toate efectele acestor jurăminte vor fi șterse pentru toți cei implicați în toate dimensiunile și în toate timpurile.”

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!