Horoscop IANUARIE 2018: 4 Zodii chinezești vor avea situații neprevăzute

23.DECEMBRIE.2017
Horoscop IANUARIE 2018: 4 Zodii chinezești vor avea situații neprevăzute

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:huffingtonpost.com

Ești Dragon, Capră, Câine sau Mistreț? Previziunile lunii Ianuarie pe dragoste, bani și sănătate. Până pe 5 Ianuarie 2018 suntem influențați de zodia

Șobolan, iar până la sfârșitul lunii de zodia Bivol.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Horoscop Ianuarie 2018 pentru zodiile Dragon, Capră, Câine sau Mistreț:

DRAGON
Energia distrugătoare a stelei 5 poate aduce ghinion în toate aspectele, de aceea fiți atenți la cheltuieli și nu vă aventurați în afaceri cu risc mare. Spre finele lui Ianuarie, situațiile neașteptate apărute de-a lungul acestei perioade pot cauza probleme oculare sau de digestie. În dragoste lucrurile nu merg așa cum v-ați dori, apare un aspect de Distrugere între Dragon și Bivol, zodia lunii Ianuarie, care va atrage neliniște, confuzie, schimbare de comportament.
Zile nefavorabile: 1, 7, 10, 16, 19, 25, 28 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Dragon

Loading...

CAPRĂ
Iubirea vă este testată de Univers, sunteți implicați în aspectul major de Ciocnire cu Bivolul, zodia lunii Ianuarie, și sunteți tachinați de energia certurilor adusă de steaua 3. Relația poate trece la un alt nivel de evoluție după ce veți rezolva probleme sentimentale mai vechi. În afaceri pregătiți terenul pentru o lună mai productivă, nu faceți investiții noi, sunt posibile pierderi de bani, probleme legale. Sănătatea va fi instabilă, lovituri, răni la membre.
Zile nefavorabile: 3, 9, 12, 18, 21, 27, 30 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Capră

CÂINE
O lună destul de agitată, în dragoste posibil să suferiți că nu primiți atenția cuvenită, că nu vă sunt recunoscute meritele. Un val de energie negativă este adus de aspectul de Pedeapsă cu zodia lunii Ianuarie, Bivol, ceea ce va genera sentimente de nesiguranță, neliniște, veți avea impresia că sunteți hărțuiți. În afaceri sunt posibile unele câștiguri, investiți doar pe teren sigur. Evitați aglomerațiile de la Mall, spitale, pentru a nu vi se fura din portofel sau a nu vă molipsi de boli.
Zile nefavorabile: 3, 6, 12, 15, 21, 24, 30 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Câine

MISTREȚ
Relațiile s-ar putea să se destabilizeze, nu este o lună bună pentru a concepe un copil, pot apărea probleme legate de sarcină. Energia pierderilor adusă de steaua 7 va afecta sănătatea spatelui, rinichilor. Pe plan financiar se întrevăd investiții păguboase, de aceea se recomandă să fiți precauți, nu cheltuiți toți banii economisiți pe afaceri care, deși nu se vede la prima vedere, pot ascunde capcane. Evitați să luați decizii majore în ceea ce privește cariera, cei de la muncă vă invidiază.
Zile nefavorabile: 3, 6, 12, 15, 21, 24, 30 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Mistreț

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Se știe că atunci când sunt probleme de sănătate, oamenii își pierd pofta de viață,
Previziuni anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii Iepure din zodiac chinezesc, cum stau
Trigrama XUN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 4. Trigrama XUN este formată

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.