Horoscop IANUARIE 2018: 4 Zodii chinezești vor avea situații neprevăzute

23.DECEMBRIE.2017
Horoscop IANUARIE 2018: 4 Zodii chinezești vor avea situații neprevăzute

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:huffingtonpost.com

Ești Dragon, Capră, Câine sau Mistreț? Previziunile lunii Ianuarie pe dragoste, bani și sănătate. Până pe 5 Ianuarie 2018 suntem influențați de zodia

Șobolan, iar până la sfârșitul lunii de zodia Bivol.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Horoscop Ianuarie 2018 pentru zodiile Dragon, Capră, Câine sau Mistreț:

DRAGON
Energia distrugătoare a stelei 5 poate aduce ghinion în toate aspectele, de aceea fiți atenți la cheltuieli și nu vă aventurați în afaceri cu risc mare. Spre finele lui Ianuarie, situațiile neașteptate apărute de-a lungul acestei perioade pot cauza probleme oculare sau de digestie. În dragoste lucrurile nu merg așa cum v-ați dori, apare un aspect de Distrugere între Dragon și Bivol, zodia lunii Ianuarie, care va atrage neliniște, confuzie, schimbare de comportament.
Zile nefavorabile: 1, 7, 10, 16, 19, 25, 28 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Dragon

CAPRĂ
Iubirea vă este testată de Univers, sunteți implicați în aspectul major de Ciocnire cu Bivolul, zodia lunii Ianuarie, și sunteți tachinați de energia certurilor adusă de steaua 3. Relația poate trece la un alt nivel de evoluție după ce veți rezolva probleme sentimentale mai vechi. În afaceri pregătiți terenul pentru o lună mai productivă, nu faceți investiții noi, sunt posibile pierderi de bani, probleme legale. Sănătatea va fi instabilă, lovituri, răni la membre.
Zile nefavorabile: 3, 9, 12, 18, 21, 27, 30 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Capră

CÂINE
O lună destul de agitată, în dragoste posibil să suferiți că nu primiți atenția cuvenită, că nu vă sunt recunoscute meritele. Un val de energie negativă este adus de aspectul de Pedeapsă cu zodia lunii Ianuarie, Bivol, ceea ce va genera sentimente de nesiguranță, neliniște, veți avea impresia că sunteți hărțuiți. În afaceri sunt posibile unele câștiguri, investiți doar pe teren sigur. Evitați aglomerațiile de la Mall, spitale, pentru a nu vi se fura din portofel sau a nu vă molipsi de boli.
Zile nefavorabile: 3, 6, 12, 15, 21, 24, 30 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Câine

MISTREȚ
Relațiile s-ar putea să se destabilizeze, nu este o lună bună pentru a concepe un copil, pot apărea probleme legate de sarcină. Energia pierderilor adusă de steaua 7 va afecta sănătatea spatelui, rinichilor. Pe plan financiar se întrevăd investiții păguboase, de aceea se recomandă să fiți precauți, nu cheltuiți toți banii economisiți pe afaceri care, deși nu se vede la prima vedere, pot ascunde capcane. Evitați să luați decizii majore în ceea ce privește cariera, cei de la muncă vă invidiază.
Zile nefavorabile: 3, 6, 12, 15, 21, 24, 30 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Mistreț

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.