Horoscop DECEMBRIE 2017: 4 Zodii chinezești vor avea situații neprevăzute

02.DECEMBRIE.2017
Horoscop DECEMBRIE 2017: 4 Zodii chinezești vor avea situații neprevăzute

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Ești Șobolan, Iepure, Cal sau Cocoș? Previziunile lunii decembrie pe dragoste, bani și sănătate. În prima decadă a lunii decembrie 2017 suntem

influențați de zodia Mistreț, în decadele 2 și 3 ale lunii, de zodia Șobolan

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Horoscop Decembrie pentru zodiile Șobolan, Iepure, Cal sau Cocoș:

ȘOBOLAN
O stare euforică vă cuprinde la începutul lunii, veți dori să vă exprimați afectivitatea prin gesturi și cuvinte frumoase, însă nu vă lăsați prinși în mrejele seducției, pentru că începând cu 7 decembrie energia certurilor, adusă de steaua 3, vă poate testa iubirea. În afaceri pot să apară probleme din cauza lipsei de comunicare, discuțiile vor fi mai aprinse și se poate ajunge până la litigii. Sănătatea va pune probleme cu articulațiile, reumatismul.
Zile nefavorabile: 3, 9, 12, 18, 21, 23, 26 decembrie
Remedii pentru luna decembrie Șobolan

IEPURE
Vești mai puțin bune se anunță pentru voi. Energia distrugătoare a stelei 5 poate provoca scăderea veniturilor, de aceea fiți cât mai chibzuiți la cheltuieli și nu vă lăcomiți, mai ales că tentația este mare de Sărbători. Spre finele lui decembrie, situațiile neașteptate și obstacolele apărute de-a lungul acestei perioade pot cauza probleme de sănătate, de digestie sau necazuri în dragoste, însă totul se va rezolva din luna ianuarie 2018, când veți scăpa de penalizarea dintre Iepure și Șobolan.
Zile nefavorabile: 2, 5, 11, 14, 20, 24, 30 decembrie
Remedii pentru luna decembrie Iepure

CAL
Energiile de ceartă aduse de steaua 3 în prima săptămână și cele de boală ale stelei 2 din ultimele 3 săptămâni ale lunii decembrie, vor cauza suferințe emoționale greu de uitat și vă vor face să încheiați anul sub o umbră de tristețe. Este posibil să vă gândiți la ruperea relației, despărțire, însă norii se vor risipi din ianuarie 2018. Pe plan financiar sunt posibile unele câștiguri la începutul lunii, când se recomandă să faceți cumpărăturile pentru Sărbători, deoarece mai apoi nu veți mai dispune de energia necesară pentru a face față aglomerației de oameni din magazine și riscați să vă îmbolnăviți.
Zile nefavorabile: 2, 8, 11, 17, 20, 24, 27
Remedii pentru luna decembrie Cal

COCOȘ

Energia benefică adusă de steaua 1 în prima săptămână nu va fi suficientă pentru a vă ajuta să treceți cu bine de obstacolele care pot apărea pe parcursul lunii. Fiți atenți la modul în care comunicați, riscați să produceți suferință celor dragi printr-o atitudine arogantă și o dispoziție certăreață, mai ales pentru că energia multiplicării, adusă de steaua 9, va pune jar pe foc stelei anuale a certurilor. În afaceri, încercați să vă păstrați calmul, deoarece s-ar putea să provocați anumite persoane cu influență, care vă pot strica reputația. Se recomandă să vă consumați excesul de energie pe treburi casnice, curățenie. Sunt posibile probleme cu inima, creșterea tensiunii arteriale.
Zile nefavorabile: 6, 9, 15, 18, 26, 29
Remedii pentru luna decembrie Cocoș

Sursa foto: deseretnews .com

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.