Horoscop DECEMBRIE 2017: 4 Zodii chinezești vor avea situații neprevăzute

02.DECEMBRIE.2017
Ești Șobolan, Iepure, Cal sau Cocoș? Previziunile lunii decembrie pe dragoste, bani și sănătate. În prima decadă a lunii decembrie 2017 suntem

influențați de zodia Mistreț, în decadele 2 și 3 ale lunii, de zodia Șobolan

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Horoscop Decembrie pentru zodiile Șobolan, Iepure, Cal sau Cocoș:

ȘOBOLAN
O stare euforică vă cuprinde la începutul lunii, veți dori să vă exprimați afectivitatea prin gesturi și cuvinte frumoase, însă nu vă lăsați prinși în mrejele seducției, pentru că începând cu 7 decembrie energia certurilor, adusă de steaua 3, vă poate testa iubirea. În afaceri pot să apară probleme din cauza lipsei de comunicare, discuțiile vor fi mai aprinse și se poate ajunge până la litigii. Sănătatea va pune probleme cu articulațiile, reumatismul.
Zile nefavorabile: 3, 9, 12, 18, 21, 23, 26 decembrie
Remedii pentru luna decembrie Șobolan

Loading...

IEPURE
Vești mai puțin bune se anunță pentru voi. Energia distrugătoare a stelei 5 poate provoca scăderea veniturilor, de aceea fiți cât mai chibzuiți la cheltuieli și nu vă lăcomiți, mai ales că tentația este mare de Sărbători. Spre finele lui decembrie, situațiile neașteptate și obstacolele apărute de-a lungul acestei perioade pot cauza probleme de sănătate, de digestie sau necazuri în dragoste, însă totul se va rezolva din luna ianuarie 2018, când veți scăpa de penalizarea dintre Iepure și Șobolan.
Zile nefavorabile: 2, 5, 11, 14, 20, 24, 30 decembrie
Remedii pentru luna decembrie Iepure

CAL
Energiile de ceartă aduse de steaua 3 în prima săptămână și cele de boală ale stelei 2 din ultimele 3 săptămâni ale lunii decembrie, vor cauza suferințe emoționale greu de uitat și vă vor face să încheiați anul sub o umbră de tristețe. Este posibil să vă gândiți la ruperea relației, despărțire, însă norii se vor risipi din ianuarie 2018. Pe plan financiar sunt posibile unele câștiguri la începutul lunii, când se recomandă să faceți cumpărăturile pentru Sărbători, deoarece mai apoi nu veți mai dispune de energia necesară pentru a face față aglomerației de oameni din magazine și riscați să vă îmbolnăviți.
Zile nefavorabile: 2, 8, 11, 17, 20, 24, 27
Remedii pentru luna decembrie Cal

COCOȘ

Energia benefică adusă de steaua 1 în prima săptămână nu va fi suficientă pentru a vă ajuta să treceți cu bine de obstacolele care pot apărea pe parcursul lunii. Fiți atenți la modul în care comunicați, riscați să produceți suferință celor dragi printr-o atitudine arogantă și o dispoziție certăreață, mai ales pentru că energia multiplicării, adusă de steaua 9, va pune jar pe foc stelei anuale a certurilor. În afaceri, încercați să vă păstrați calmul, deoarece s-ar putea să provocați anumite persoane cu influență, care vă pot strica reputația. Se recomandă să vă consumați excesul de energie pe treburi casnice, curățenie. Sunt posibile probleme cu inima, creșterea tensiunii arteriale.
Zile nefavorabile: 6, 9, 15, 18, 26, 29
Remedii pentru luna decembrie Cocoș

Sursa foto: deseretnews .com

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
2996
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop erotic Scorpion. Femeia Scorpion în pat și barbatul Scorpion în pat, plăceri
Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la
Zodiac chinezesc CAINE 2019, horoscop chinezesc SANATATE
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine: Cum spuneam la
Aranjarea patului în Dormitor Feng Shui
Pentru aranjarea patului în dormitor este necesar să cunoaștem care este poziția patului pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
DE INTERES
PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.