HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Maimuță

28.MARTIE.2018
HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Maimuță

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pinsdaddy.com

Maimuța va ști cum să se facă plăcută în medii de elită și să atragă de partea sa oameni de ajutor. Horoscop chinezesc lunar și previziuni astrologice

pentru nativii din zodia Maimuță. Vezi și horoscop chinezesc lunar pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Anii de Maimuță: 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
Pe 5 aprilie 2018, ora 04:15, se face tranziția la luna Dragonului, conform cu calendarul tradițional chinezesc. Numărul guvernat al pătratului LoShu este 3, care aduce energia certurilor.

Maimuța împarte aceeași casă zodiacală cu Capra în Sud-Vest și sunt afectate în această lună de energia combinației foc la poarta raiului dintre Steaua lunară violet 9 și Steaua norocului divin 6 anuală. Însă Maimuța va fi mai norocoasă decât Capra, datorită alianței cu Dragonul, zodia lunii Aprilie. În urma combinării Maimuță-Dragon, ia naștere elementul apă, care va neutraliza într-o oarecare măsură focul de la poarta raiului.

Loading...

Prin urmare, Maimuța va ști cum să se aprecieze la adevărata sa valoare, să se facă plăcută în medii de elită și să atragă de partea sa oameni de ajutor, posibil femei antreprenor de vârstă mijlocie. Este posibil să avanseze în carieră sau să-și schimbe jobul dacă cel actual nu mai este potrivit.

Nativii Maimuță au șansa de a se simți privilegiați pe partea profesională, sunt posibile câștiguri financiare, dar totuși nu trebuie să se implice în afaceri riscante.

Există și posibilitatea ca unele Maimuțe să piardă timp și bani din mutări de domiciliu sau vacanțe care atrag cheltuieli neprevăzute sau contracte de afaceri capcană.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

În așternutul Maimuței pot apărea situații tensionate, certuri pe teme afective, din pricina lipsei de afectivitate față de partener, totuși nu trebuie să dramatizeze, este ceva trecător. Certurile cu cel drag pot izbucni din nimic, dar se pot stinge la fel de repede. A nu se retrage în propria carapace, a nu refula supărările, pentru că se poate ajunge la depresie.

Cei singuri au șanse de a întâlni potențiali parteneri la evenimente mondene, pe seară sau chiar în timpul zilei, dar se vor dovedi a fi momentan numai pentru o noapte. Nu trebuie să se dezamăgească dacă a doua zi nu vor fi sunați, cineva își va aminti de ei în perioada următoare și îi va contacta pentru o relație frumoasă de dragoste.

Tații famililor ar putea fi implicați în aventuri cu femei de vârstă mijlocie, poate din cauza crizei de vârstă prin care trec, pe care să le aducă din inconștiență acasă, însă riscul de a fi prinși în așternut este maxim. Recomandăm prudență și amplificarea discernământului, nu se merită să riște totul pentru o noapte pasională.

Pe plan psihic Maimuța se va simți dezorientată, confuză. Sănătatea poate pune probleme cu respirația, astm, alergii, viroze, constipație, afecțiuni cardiace.

Zile nefavorabile: 3, 9, 12, 18, 21, 27, 30 Aprilie

Pentru a evita situațiile tensionate, ghinionul în dragoste și pierderile de bani, folosiți în sectorul de Sud-Vest de acasă, de la birou: Perechea de rațe mandarin, Dubla fericire, Set cu pară și mandarină, Calul vântului Lung Ta, Silaba Hum pe lotus.
Amuleta și brelocul se pot ține și în poșetă, în torpedoul mașinii.

Previziuni pentru toate zodiile chinezești, în Aprilie 2018:

Șobolan – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Bivol – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Tigru – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Iepure – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Dragon – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Șarpe – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cal – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Capră – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Maimuță – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cocoș – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Câine – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Mistreț - Horoscop chinezesc Aprilie 2018

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli
Te poți epuiza sexual dacă nu-ți controlezi pornirile erotice.
Steaua zburătoare 6, cunoscută drept steaua norocului ceresc, are o energie pozitivă ce aduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.