#reclama0#

HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Capră

#reclama10#
28.MARTIE.2018
HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Capră

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:excite.com

Situații instabile pe plan profesional, afaceri păguboase, certuri în dormitorul nativilor Capră în luna Aprilie. Horoscop chinezesc lunar și previziuni
#reclama1#

astrologice pentru nativii din zodia Capră. Vezi și horoscop chinezesc lunar pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Anii de Capră: 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
Pe 5 aprilie 2018, ora 04:15, se face tranziția la luna Dragonului, conform cu calendarul tradițional chinezesc. Numărul guvernat al pătratului LoShu este 3, care aduce energia certurilor.

Nativii Capră vor fi atrași în situații instabile pe plan profesional, financiar, Steaua lunară violet 9 va face o combinație energetică nefastă cu steaua 6 anuală în casa zodiei, în sectorul de Sud-Vest, numită foc la poarta raiului. Prin urmare, în această lună nu trebuie să se bazeze pe providența divină, pe norocul orb, totul va fi sub semnul schimbării.

#reclama7#

În carieră, surplusul de energie foc, adus de steaua 9, le va face pe Capre să adopte o atitudine rebelă, posibil să fie tentate să emită bârfe pe seama unor femei de vârstă mijlocie, cu funcție mai înaltă, care să ajungă într-un final la urechile acestora și de aici până la o demitere nu mai este decât un pas. Recomandăm prudență în dialogul cu colegii de muncă.

Sunt posibile unele afaceri păguboase din cauza lăcomiei, a mândriei de a fi pe picior de egalitate cu bărbați de vârstă mai înaintată. Răsturnări bruște de situație pot interveni pe parcursul etapelor unui proiect, de aceea Caprele ar trebui să se gândească din timp la un plan B de acțiune, pentru a nu fi prinse pe picior greșit.
Nu se recomandă începerea unor parteneriate între bărbați și femei, mai bine ar fi să meargă fiecare pe cont propriu, pentru a evita scandalurile din cauza divergențelor de opinie.

#reclama3#

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

În dragoste, Caprele vor fi irascibile, vor da curs provocărilor partenerului de viață și vor genera ceartă, însă energia negativă a acestor conflicte verbale va fi atât de distrugătoare, încât Caprele riscă să sufere multe luni la rând din pricina lor.

Cei singuri vor avea parte de false oportunități de relații, aventuri de o singură noapte le vor putea răni sentimentele pentru tot anul. Ar fi mai bine să se ferească, să fie mai rezervați.

Mama familiilor ar putea fi implicată în scandaluri pe teme amoroase, care să-i păteze reputația. Aceste experiențe îi vor lăsa un gust amar și îi vor diminua șansele de reușită pe plan financiar în acest an.

#reclama11#

Pe plan emoțional și psihic, Caprele vor resimți o stare continuă de agitație, frustare, depresie.
Sănătatea poate pune probleme cu respirația, astm, probleme de sarcină, constipație, afecțiuni oculare.

Zile nefavorabile: 3, 9, 12, 18, 21, 27, 30 Aprilie

Pentru a evita situațiile tensionate, ghinionul în dragoste și pierderile de bani, folosiți în sectorul de Sud-Vest de acasă, de la birou: Perechea de rațe mandarin, Dubla fericire, Set cu pară și mandarină, Calul vântului Lung Ta.
Amuleta și brelocul se pot ține și în poșetă, în torpedoul mașinii.

Previziuni pentru toate zodiile chinezești, în Aprilie 2018:

Șobolan – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Bivol – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Tigru – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Iepure – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Dragon – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Șarpe – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cal – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Capră – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Maimuță – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cocoș – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Câine – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Mistreț - Horoscop chinezesc Aprilie 2018

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.