Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop OCTOMBRIE 2019, relații cu deznodământ neașteptat

07.OCTOMBRIE.2019
Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop OCTOMBRIE 2019, relații cu deznodământ neașteptat

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Descoperă ce zodie riscă să cadă în patima infidelității, relațiile secrete vor ieși la suprafață, discuții interminabile în contradictoriu. Din data de

8 Octombrie 2019, începe o lună guvernată de zodia Câine, conform calendarului tradițional chinezesc Solar.

Cum energia zodiei Câine va fi la cote maxime, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg bine cu nativii din această zodie să aibă de suferit pe partea sentimentală. Printre acestea se numără Dragonul, Capra și Bivolul.

Șobolan

Pe partea financiară treburile merg ca pe roate, însă invidioșii s-ar putea să prindă glas și să încerce să vă facă zile amare. Ideal ar fi să nu vă lăsați bruiați de bârfe, să vă vedeți de treabă în ritmul propriu, pentru a evita scandaluri de proporții. Pe de altă parte, la capitolul sentimental mizați pe stabilitate, ceea ce vă dă aripi. Bucurați-vă din plin de armonie în cuplu.

Loading...

Bivol

Relațiile sentimentale sunt acum sub imboldul primului impuls. Riscul de a purta discuții în contradictoriu cu partenerul de viață depășește limita de siguranță, prin urmare pot ieși scântei de la subiecte uzuale, cum ar fi banii cheltuiți la comun, asumarea responsabilităților în casă etc. Nu este exclus să cădeți în patima infidelității, acum fiecare știe dacă se merită.

Tigru

Pe plan profesional astrele vă sunt favorabile, finalizați cu brio un proiect mai vechi, însă simțiți că aveți nevoie și de susținerea partenerului. Veștile sunt bune, în sfârșit vă puteți relaxa acasă, unde se pare că vă înțelegeți din priviri cu partenerul de viață. Astrologul ZODIACOOL recomandă să ieșiți în cuplu la evenimente sociale, deoarece veți retrăi bucuria de a vă regăsi în cel drag.

Iepure

Pe partea profesională veți fi sub semnul victoriilor, veți înlătura cu ușurință concurenții. De asemenea, nu este exclus să demarați un proiect nou. Acasă vă veți înțelege și veți coopera de minune cu cei dragi. În plus, s-ar putea să vă vină un ajutor financiar surpriză de la cineva din familie.

Dragon

Iritarea pe care o resimțiți riscă să aprindă un butoi cu pulbere și de aici să vă manifestați agresivitatea la muncă. Încercați să-i protejați pe cei dragi de problemele de la serviciu. Odată ajunși acasă faceți acele acțiuni care vă crează o stare de bine (hobby, sport, yoga etc.).

Șarpe

Se prefigurează risc crescut de accidentări acasă, în timp ce desfășurați treburi domestice. Ar fi bine să vă asigurați că voi și cei dragi sunt în siguranță, puneți la loc sigur tot ce poate provoca răniri pe corpul fizic, mai ales dacă aveți copii sau dacă locuiți împreună cu persoane mai în vârstă.

Cal

În cuplu, veți ieși din rutină. Dacă sunteți într-o relație toxică, s-ar putea să vă exprimați cu multă ușurință nemulțumirile și în final să vă eliberați. Însă, dacă vreți să vă păstrați nealterată relația, încercați să manifestați mai multă toleranță, compasiune și iubire.

Capră

Cu greu veți reuși să împăcați viața sentimentală cu cea profesională. Însă, dacă vă veți strădui, partenerul de viață va aprecia efortul vostru. Discutați cu el despre ceea ce vă preocupă, s-ar putea ca împreună să găsiți o soluție pentru a reaprinde flacăra iubirii.

Maimuță

Discuții interminabile în contradictoriu se prefigurează. Conflictele pot izbucni din te miri ce și pot atinge cote alarmante. Ideal ar fi să nu vă închideți într-o carapace, ci să vă exprimați cu iubire sentimentele. Astfel îl veți uimi pe partenerul de viață și veți atrage înțelegere din partea lui.

Cocoș

Nu este exclus să fiți nevoiți să abordați unele probleme delicate cu cei din familie. Posibil să trebuiască să dezbateți o moștenire sau să rezolvați ceva ce nu mai suferă amânare. Încercați să vă îndreptați atenția și spre partenerul de viață, comunicarea liberă a emoțiilor și sentimentelor vă va ajuta să consolidați relația.

Câine

Șanse mari ca cineva din trecut să vă caute. Chiar dacă la prima vedere pare că relația se bazează pe sentimente sincere, nu este exclus ca în realitate ea să fie bazată exclusiv pe interese financiare. Prin urmare, stabiliți clar termenii împăcării, pentru a nu fi victima unei înșelătorii romantice.

Mistreț

Este vremea să regăsiți echilibrul între iubire și dorință. Relațiile secrete vor fi aduse la urechea partenerului de viață și s-ar putea ca discuțiile cu acesta să nu se termine între-un mod prea plăcut. Cea mai avantajoasă soluție pentru voi ar fi să părăsiți acele situații stresante și să vă dedicați familiei.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Berbec sănătate 2020: corpul răspunde provocărilor profesionale
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia chinezească Câine pe dragoste și relații: anul 2020,
Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.